Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 12 березня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Працівники Запорізької обласної філармонії об’єднались для збору і надання гуманітарної допомоги переселенцям та внутрішньо переміщеним особам, які були евакуйовані із зони бойових дій до м.Запоріжжя.
У цей важкий час робимо для країни усе можливе. Кожен із нас має долучитися до волонтерської роботи та працювати на спільну мету – знищення зла, яке прийшло до нас.
Працівниками Запорізької обласної філармонії переведено на підтримку територіальної оборони м.Запоріжжя понад 80,0 тис. грн, з особистих рахунків постійно переводяться кошти на підтримку воїнів ЗСУ та діяльності волонтерських організацій.
Від щирого серця та з вірою у нашу Перемогу працівники філармонії зібрали та передали для воїнів ЗСУ, захисників територіальної оборони м.Запоріжжя та внутрішньо переміщених осіб, які були евакуйовані із зони бойових дій до м.Запоріжжя, продуктові набори, ліки, теплий одяг, білизну, подушки, ковдри та інші речі першої необхідності.
В умовах сирен та евакуації, у відповідь на повномасштабне вторгнення працівники філармонії не розбіглися і не сховалися, а згуртувалися і продовжують плести маскувальні сітки та надавати посильну допомогу.
Кожен із працівників філармонії вносить свій щирий внесок у спільну мету – нашу Перемогу!
Так, артистка академічного симфонічного оркестру Марія Перкова працює у волонтерському кол-центрі, соліст філармонії Богдан Хижняк разом із красунею-дружиною Юлією на власному авто співпрацюють з волонтерами, солістка філармонії Поліна Гонтарь разом із сім’єю допомагає захисникам територіальної оборони.
Волонтерський центр Запорізької обласної філармонії очолює директор-розпорядник, заслужений працівник культури України Тетяна Тіліс, значну допомогу надають директор-розпорядник академічного симфонічного оркестру Микола Петюк, керівниця художнього відділу Оксана Герман, артистка академічного симфонічного оркестру Агнес Чекаліна, провідний технічний редактор Андрій Юрченко, начальник технічного відділу Олег Гойденко, контролер квитків Наталія Борисенко, водій Олександр Гуцов та багато інших.
Уся діяльність обласної філармонії у складних умовах сьогодення координується генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою, яка щиро вдячна колективу за згуртованість, витримку, активну громадянську позицію та міць духу.
Бо разом – ми сила! Ми – українці! Це – наша країна! І Перемога буде за нами! Слава Україні! Героям Слава!

Опубліковано в Новини

Працівниками Запорізької обласної філармонії налагоджено виготовлення смаколиків для захисників країни. Понад 500 домашніх пиріжків з картоплею та капустою щоденно готують працівники філармонії для воїнів ЗСУ, захисників територіальної оборони м.Запоріжжя та внутрішньо переміщених осіб, які були евакуйовані із зони бойових дій у м.Запоріжжя.
Пиріжки – це частина домашнього затишку і своєрідний оберіг від щирих жіночок.
Віримо, що приготовані власноруч страви допоможуть українським бійцям та людям, які на теперішній час особливо потребують нашої уваги та турботи, відчути затишок домашнього тепла.
Готували пиріжки за вишуканими рецептами, з позитивними думками, молитвами та побажаннями швидкої Перемоги Української Армії.
Правда на нашому боці, агресора буде знищено і це залежить від наших спільних зусиль! Слава Україні! Героям Слава!

Опубліковано в Новини
Субота
12
березня
12:10

Разом до Перемоги!

У Запорізькій обласній філармонії працюють не тільки надзвичайно талановиті люди, а й вмілі рукодільниці!

«Разом до Перемоги!» - під таким гаслом працівники обласної філармонії активно згуртувалися та освоїли новий вид діяльності – швачне мистецтво.

Власними силами артисти, музиканти, адміністратори, контролери квитків, працівники технічних служб, адміністрація філармонії налагодили виготовлення Державних Прапорів України .Н

Нами вже виготовлено 122 Державних Прапорів України. Головні державні символи передано воїнам ЗСУ, захисників територіальній обороні м. Запоріжжя та волонтерським організаціям.

Чотири великих власноруч створених прапорів зараз майорять на фасаді концертного залу імені М.І.Глінки Запорізької обласної філармонії.
Попереду ще багато випробувань, але ми віримо в нашу армію та нашу найскорішу Перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Опубліковано в Новини