Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 05 грудня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Волонтерство – це особлива місія, від якої залежить мир в країні, життя, здоров'я, спокій і благополуччя тисяч людей.

Щороку, 5 грудня Україна та весь світ відзначає Міжнародний день волонтерів. У сучасних реаліях життя волонтери стали новими героями, які втілюють майже неможливе. Це надзвичайно тепле й важливе свято для всієї української громади. Історію і країну творять саме такі люди, які цілодобово, забуваючи про сон і відпочинок, дбають про інших, щодня впевнено наближають Перемогу. Цього дня у колонній залі Запорізької обласної філармонії пройшли урочистості та концерт з нагоди свята.

Гордо й емоційно у виконанні академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» пролунав Державний Гімн України. Хвилиною мовчання присутні у залі віддали шану усім, хто загинув внаслідок російської агресії, ціною власного життя відстоював свободу, незалежність і територіальну цілісність батьківщини.

Зі словами щирої вдячності до волонтерів звернулися голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух та  голова Запорізької обласної ради Олена Жук. За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у справу забезпечення обороноздатності держави та з нагоди Міжнародного дня волонтера очільники вручили волонтерам почесні відзнаки Кабінету Міністрів України, ордена та медалі Запорізької облдержадміністрації та обласної ради.

Відрадно, що за активну благодійну і гуманітарну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху в умовах воєнного стану та з нагоди Міжнародного дня волонтерів Подякою Запорізької обласної державної адміністрації нагороджено колектив Запорізької обласної філармонії. Нагороду отримала керівник закладу, заслужений працівник культури України  Ірина Конарева, яка висловила щиру вдячність за визнання внеску працівників філармонії у Перемогу і подякувала колективу закладу.

Музичним подарунком для людей із чуйним серцем, які є справжнім прикладом доброти, людяності й безкорисливості стала  святкова концертна програма артистів Запорізької обласної філармонії. Академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» під керуванням заслуженого артиста України Сергія Черногора подарував вокально-хореографічну композицію «Встань, козацька слава» та вже легендарну пісню «Ой, у лузі червона калина», які гості залюбки підспівували.

Глядачі із великим задоволенням насолоджувалися популярними українськими хітами «Ми за волю, ми за мир!», «Добрий ранок, Україна», «Думи», «Хлопці, будем жити» у виконанні улюблених солістів філармонії Юлії Якси, Сергія Пивоварова і Юрія Дячука та чудовою джазовою мелодією «Girl From Ipanema» від віртуозного саксофоніста – артиста академічного симфонічного оркестру Івана Левченка. Ведучі – Світлана Холод та Юлій Гаврилов додали особливого шарму й вишуканості заходу.

Професіоналізм виконавців та прекрасна музика створили гостям святковий настрій та викликали найприємніші емоції. Публіка від щирого серця дякували артистам за майстерність, а організаторам за чудове свято.

З початком війни колектив філармонії на чолі з керівником Іриною Конаревою активно долучився до волонтерського руху, всіляко допомагаючи країні вистояти в боротьбі із агресором, і зараз продовжує тримати філармонійну оборону й надавати посильну допомогу. Дякуємо волонтерам за кожен день незламності, бажаємо всім миру, натхнення й світлого майбутнього! Нехай кожен ваш день буде сповнений позитивних емоцій, щирої вдячності та задоволення від діяльності.

Разом працюємо на спільну мету і наближаємо Перемогу!

Опубліковано в Новини

Дорогі волонтери,

відкриті серцем люди!

Колектив Запорізької обласної філармонії

на чолі із заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою щиро вітає вас

ІЗ МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРІВ!

Волонтерство – це особлива місія, від якої залежить мир в країні, життя і здоров'я бійців на фронті, спокій і благополуччя тисяч людей у тилу. Ви – підтримка і опора, справжні янголи, які цілодобово, забуваючи про сон і відпочинок, дбаєте про інших, не вимагаючи за це винагороди.

Українське волонтерство – унікальне, воно набуло нечуваних масштабів і охопило кожен куточок країни. Жоден українець не залишається осторонь, але найактивніші задіяні у допомозі армії, біженцям, лікарням або тим, хто не може сам про себе дбати.

Сьогодні, на Запоріжжі працює багато волонтерських центрів, які допомагають всім, хто потребує піклування.

Низький уклін вам за те, що об’єднуєте світ та країну заради добрих справ, за відданість та  справжній патріотизм. Впевнені, що сила у єдності та взаємній підтримці. Бажаємо всім міцного здоров'я, скорішого миру, невичерпної наснаги, родинного щастя та успіху у всіх починаннях! Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею. Ми подолаємо всі негаразди!

Ви – найкращі! Щохвилини наближаємо Перемогу разом!

 

м. Запоріжжя

5 грудня 2022 р.

Опубліковано в Новини