Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 24 грудня 2022 — Запорізька обласна філармонія
Субота
24
грудня
14:44

1,2,3, ЯЛИНОНЬКА, СВІТИ!

Наприкінці року і дорослі, і маленькі бажають відчути казкову атмосферу новорічних свят, загадати найзаповітніше бажання і відчути диво. 24 грудня у Запорізькій обласній філармонії стартував цикл новорічних дитячих шоу-програм «Казковий драйв». Запоріжці та гості міста змогли насолодитися прем'єрою яскравої авторської програми та поринути в чарівну країну чудес.

На прем'єрний показ завітали голова Запорізької обласної ради Олена Жук та заступник голови Запорізької обласної військової адміністрації Віталій Сиволап з родинами. Почесні гості привітали артистів із вдалою прем'єрою і подякували колективу філармонії за те, що попри все не полишають свого фронту і у складний час дарують малятам таке необхідне нині диво і казку. Очільники зазначили, що разом із дітками насолоджувалися сучасною музичною програмою та поринули у казку.

Глядачі із задоволенням спостерігали за подіями, які відбувалися на сцені! Головні герої – символи нового 2023 року справедлива офіцерка поліції Джуді Хопс та романтичний герой-рятівник Кіт у Чоботях у виконанні Катерини Слатвінської і Юлія Гаврилова рятували Новий Рік у країні Мультляндія, який намагався зіпсувати лихий Доктор Зло. А в цьому нелегкому завданні їм допомагали улюблені мультиплікаційні персонажі: могутній напівбог Мауі, образ якого втілив Сергій Пивоваров, закоханий Аладдін у виконанні Івана Левченка, тендітна Рапунцель від Дарини Шупранової, драйвовий гонщик Луіджі – Тарас Максименко, запальна й талановита Піратка Вікторія Терещенко та мудра й завзята поп зірка Газель Анастасія Литвин. Артисти балету академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», балетмейстер-постановник Олег Кравець, радували всіх танцями та інтерактивними іграми! Разом із артистами на сцені сяяли юні зірочки зразкового аматорського ансамблю танцю «Сузір'я» Запорізької школи мистецтв №2, керівник – Алла Димова.

Усі разом друзі перемогли негідника, врятували свято та засвітили красуню Ялинку на новорічному балу! Але всіх таємниць ми відкривати не будемо, щоб зберегти інтригу для тих, хто ще не бачив виставу.  Єдине, що впевнено можна сказати – ця програма подарує всім позивний настрій і запам’ятається надовго!

Ідеальну атмосферу для чарівного настрою створює велика команда однодумців. Режисерсько-постановча група: Марина Євченко, Катерина Похиленко, Оксана Герман, Олена Варваровська (костюми) та кожен артист, який додавав цікаві ідеї, доповнюючи свій образ. Окремі слова вдячності директору-розпоряднику філармонії, заслуженому працівнику культури України Тетяні Тіліс за всебічну підтримку в реалізації проєкту. Дякуємо артистам академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений артист України Сергій Черногор, працівникам технічних служб, Андрію Юрченку (відео), Андрію Ільєнко і Сергію Сироті (світло), Іллі Зимі (звук) та всьому колективу Запорізької обласної філармонії, який плідно працював аби привітати улюблених глядачів доброю веселою прем'єрою.

Глядачі новорічної програми висловили слова захоплення цікавою пізнавальною програмою й зазначили, що похід до Запорізької обласної філармонії – це найкращий спосіб родинного відпочинку.

«В умовах сьогодення маленькі українці потребують особливого піклування. Філармонія завжди докладає максимум зусиль аби подарувати незабутнє свято для малюків і цього дня колектив радо вітав у себе в гостях дітлахів із тимчасово переселених родин, дітей учасників бойових дій та дітей-сиріт. Вони отримали велике задоволення від шоу і змогли відволіктися від буденності. Запрошуємо всіх 25, 26 грудня 2022 року та 2,3,6,7,8 січня 2023 року долучитися до нашої феєричної програми та подарувати своїм дітям свято», – зазначила керівник філармонії, заслужений працівник культури України Ірина Конарева.

Опубліковано в Новини