Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2022 — Запорізька обласна філармонія

Філармонія - дітям

Пори року. Осінь

Музична програма для дітей

    Тарас Шевченко писав: «І смеркає, і світає, день божий минає...». Життя іде по колу. Ми звикли до того, що пори року змінюють одна одну: за весною іде літо, потім осінь, зима і знову весна. Краса природи завжди приваблювала митців. Художники, поети, композитори – кожен має свої тонкощі для того, щоб висловити враження перед величчю Природи. Багатьох митців надихає саме різнобарвна красуня Осінь.

    27 листопада в рамках мистецького проєкту «Філармонія – дітям» у Запорізькій обласній філармонії відбудеться прем'єра музичної програми «Пори року. Осінь».

    В концерті на юних слухачів чекає знайомство з відомими композиторами, шедеврами світової класики та української музики.

    Кожна композиція представлена ​​в цікавій формі та в супроводі пізнавальних історій, які не дадуть нудьгувати дітям і дорослим.

   Артисти філармонії продемонструють професійне виконання відомих творів, наповнять маленьких глядачів творчою енергією, натхненням та покажуть наскільки може бути різноманітною музика.

   Концертна програма «Пори року. Осінь» відкриє діткам світ творчості, фантазії і краси! Завітайте до Запорізької обласної філармонії всією родиною 27 листопада о 12.00 і ви назавжди закохаєтесь у Музику!

      Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

 

Опубліковано в Афіша

У Запорізькій обласній філармонії гаряча джазова прем'єра!

25 листопада о 16.00 запрошуємо всіх на презентацію музичної програми «Funky soul» у стилі латини і блюзу!

Концерт поєднує у собі мелодійний блюз та звабливі латиноамериканські ритми.Слух гостей пеститимуть такі стилі, якrhythmandblues, smooth, funk, босса-нова, самба, мамбо, болеро та інші.В кожній ноті відчувається потужна сила свободи, пристрасть і жага до нестримного самовираження. А супер настрій створить харизматичний колектив яскравих музикантів – джаз-квартет «MUSIC MEN» Запорізької обласної філармонії під керівництвом Юрія Крюкова (фортепіано, електропіано).

Колектив уже неодноразово підкорював запорізьких слухачів своєю майстерністю й шаленою енергетикою, на їх виступах завжди панує максимально позитивна атмосфера та драйв. Свою фанкову душу покажуть віртуози  Тарас Пацернюк (труба), Артем Крамаренко (бас-гітара), Станіслав Шинкаренко (ударні, губна гармоніка). Ніжним вокалом прикрасить програму солістка філармонії Юлія Якса, віртуозною грою запрошені солісти –артисти академічного симфонічного оркестру Тимофій Фуклєв (флейта), Іван Левченко (саксофон альт).

Талановиті артисти зроблять для вас цей музичний вечір незабутнім. Колектив представляє нову концертну програму, до якої увійшла музика Д.Джезро, Д. Берда, Д. Гордона, А. Блейкі, Х. Моблі, Х. Сільвера та інших.

Запрошуємо вас на чарівний вечір джазу 25 листопада о 16.00  до Великої концертної зали Запорізької обласної філармонії!

      Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи на честь двох доленосних революцій – Помаранчевої та Революції Гідності.

До цієї особливої дати Запорізька обласна філармонії презентує благодійний музичний проєкт «Музика нескорених». Навіть у найскрутніші часи музика залишається разом з нами, вона підбадьорює, надає сили та наснаги на нові звершення і Перемогу!

Свою творчість слухачам подарують: колоритний академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник і головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор, яскраві солісти філармонії Юлія Якса, Анастасія Литвин, Віталій Богданов. На гостей чекають улюблені серцю народні пісні, популярні українські композиції та сучасні мелодії в оригінальних обробках.

Ми – козаки, ми- вільні, ми – нескорені!

Благодійний захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

БУДЬМО КОЗАКАМИ!

Музична програма для дітей

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

       Анімаційна програма, веселі пісні, запальні танці, цікаві сюжетні замальовки,інтерактивні ігри у яскравій, динамічній програмі "Будьмо козаками"!

       Юні глядачі відчують себе справжніми козаками та козачками, поринуть в атмосферу національного духу і стануть безпосередніми учасниками театралізованого дійства.

       Гарний святковий настрій та позитивні емоції гарантовані усім: батькам, бабусям, дідусям та звичайно ж - дітлахам!

Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

  Відкриття 66 симфонічного сезону

АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР

За диригентським пультом - Олександр Кулішов ( м. Дніпро)

 Музика — душа миру та запорука Перемоги!

  Попри всі удари долі та випробування часу академічний симфонічний оркестр Запорізької обласної філармонії відкриває 66-й симфонічний сезон. 

 Запрошуємо всіх на справжнє свято Музики – відкриття 66-го симфонічного сезону.

 Завітайте до  Запорізької обласної філармонії і відчуйте всю силу і велич музики!

 Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Шановні глядачі! Музичну програму для дітей "Таємниці великого оркестру" академічного симфонічного оркестру, 13.11.2022, 12.00
ПЕРЕНЕСЕНО
Дату проведення заходу повідомимо додатково.
Всі квитки залишаються дійсними.
Приносимо вибачення за незручності.

               

Опубліковано в Афіша

МУЛЬТКОНЦЕРТ 2

Музична програма для дітей

        Артисти Запорізької обласної філармонії продовжують радувати дитячі серця!

З теплом і любов'ю до малят вони підготували програму з найхітовішими піснями з улюблених мультфільмів.

Тож, запрошуємо юних друзів у захоплюючу мандрівку, насичену пригодницькими історіями, неповторними перевтіленнями, веселими розвагами, улюбленими добрими мультяшними героями та звісно ж, найкращими чудовими музичними хітами.

   Подорожуючи найпотаємнішими куточками країни мультфільмів дітки зустрінуть смішних і водночас амбітних Міньйонів, а веселуни Тімон і Пумба порадують глядачів будь-якого віку! Маленькі красуні зможуть поспівати разом з Лялькою Лол та епатажною Круелою,а принцеса Моана та кремезний Мауі  запросять до цікавої гри. У світ магії публіку перенесе Аліса з Країни Див.

     У програмі прозвучать композиції із мультфільмів «Холодне серце», «Моана», «Тролі» та інші.

     Комедія, пригодницьке фентезі, романтична казка та багато-багато знайомих улюблених пісень – все це « Мультконцерт»!

     Чекаємо на малят та дорослих в рамках мистецького проєкту «Філармонія-дітям» 13 листопада о 12.00.

     Справжню казку й запальний настрій гарантуємо!

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

                  ТАЄМНИЦІ ВЕЛИКОГО ОРКЕСТРУ                    

Музично-пізнавальна програма для дітей

Академічний симфонічний оркестр

Запорізької обласної філармонії

Диригент - лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова

   Програма знайомить дітей з музичними інструментами та їх історією. Деякі інструменти супроводжують людину з давніх часів, інші - своїм народженням зобов'язані технічним досягненням останніх десятиліть. Як народжується музичний звук і чим один тембр відрізняється від іншого? У чому складність гри на деяких інструментах? Про все це юні глядачі дізнаються на концерті симфонічної музики.

 Прозвучать твори видатних композиторів: Ж.Бізе, Р.Гліера, Д. Камера, Ю.Фучіка, Г. Манчіні, Д.Крамера, Г.Кузняка

Квитки продаються в касі філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua.

 Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

До Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва 9 листопада о 14.00  в рамках творчого проекту «Мистецькі зустрічі» відбудеться  вишукана програма «Vivat, musica!», наповнена шедеврами вокальної музики західноєвропейських композиторів.

У програмі прозвучать Арія Мюзетти з опери «Богема» Джакомо Пуччіні, Арія Русалки із опери «Русалка» Антоніна Дворжака,  Арія Графині з опери «Весілля Фігаро» Вольфганга Амадея Моцарта, Арія Фауста із опери «Фауст» Шарля Гуно, «Сиціліана» Джованні  Перголезі та інші твори видатних митців.

Свою майстерність та витончену музику слухачам даруватимуть артисти філармонії – провідні майстри сцени Юлія Якса, Микола Квєтков,  Вікторія Шестакова, Аліна Сліта та Ірина Скляренко (бандура). Концертмейстери – лауреат міжнародних конкурсів Іоланта Дамаскіна (фортепіано), Ольга Семенець (фортепіано) та Інна Бачуріна (фортепіано). Ведучий – Юлій Гаврилов.

 Завітайте до храму Мистецтва та привітайте щирими оплесками улюблених артистів з професійним святом.

Опубліковано в Афіша

Музика – одна з найдивовижніших сфер мистецтва. Вона може передавати різноманітні образи, почуття, барви, в одну мить перенести в події минулого і повернути до сучасності.

    Юні шанувальники філармонійного мистецтва познайомляться з таким поняттям як «програмна музика», наочно впевнившисьу взаємодії між собою всіх сфер мистецтва. Слухачі дізнаються який задум, зміст та літературний сюжет вклали композитори у свої твори і що хотіли донести до майбутніх поколінь але й зможуть пофантазувати самі, слухаючи чарівну музику.

      У концерті пролунають світові музичні шедеври А. Вівальді, Ф. Шуберта, цікаві композиції Ф. Куперена, К. Дебюсі, українського композитора А. Кос-Анатольського.

   Професійне виконання артистів Запорізької обласної філармонії Юлії Якси, Вікторії Шестакової, Анатолія Калітенка (скрипка), Іоланти Дамаскіної (фортепіано) створять незабутню атмосферу та подарують насолоду від звучання прекрасної музики.

  Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша