Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 25 листопада 2022 — Запорізька обласна філармонія
П'ятниця
25
листопада
18:42

ЗАТИШНИЙ ВЕЧІР ДЖАЗУ!

Запорізька обласна філармонія з великою радістю продовжує дарувати містянам затишні вечори джазової музики. 25 листопада відбулася прем'єра програми «Funky soul» джаз-квартету «Music men» під керівництвом Юрія Крюкова.

Яскраві й талановиті музиканти створили для присутніх справді чарівний вечір латини і блюзу. На концерті панувала максимально позитивна атмосфера. Свою фанкову душу показали  Тарас Пацернюк (труба), Артем Крамаренко (бас-гітара), Станіслав Шинкаренко (ударні, губна гармоніка). Прикрасила відомі композиції професійним вокалом майстер сцени Юлія Якса (сопрано), віртуозною грою артисти академічного симфонічного оркестру Тимофій Фуклєв (флейта) та Іван Левченко (саксофон альт).

До програми увійшла музика Д.Джезро, Д. Берда, Д. Гордона, А. Блейкі, Х. Моблі, Х. Сільвера та інших. Артисти продемонстрували спільне виконання і складні сольні фрагменти імпровізаційного характеру, показали професійну майстерність, довершену техніку, витонченість звуку та інтонації, тембральні фарби інструментів. Цікаві, пізнавальні факти з історії джазу, його головних героїв – композиторів та виконавців розповів ведучий Юлій Гаврилов.

Запорізька обласна філармонія не припиняє дбати про психологічний стан українців, тож на концерт були запрошені тимчасово переміщені особи. Гості хоч на деякий час відволіклися від буденного життя і отримали позитивні емоції. Оплесками та теплими словами дякували слухачі за чудовий музичний вечір.

Своїми виступами артисти висловлюють свою шану і подяку воїнам ЗСУ, які боронять нас від агресора. Обіймаємо кожного і чекаємо на зустріч у нашій затишній залі.

Нехай завжди звучить музика свободи, сили й жаги до життя!

Опубліковано в Новини