Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 23 листопада 2022 — Запорізька обласна філармонія

Комунальний заклад «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, група віолончелей (1 шт. од.);

артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, група фаготів (1 шт. од.);

артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, група альтів (1 шт. од.);

артиста ІІ категорії академічного симфонічного оркестру, група контрабасів (1 шт. од.);

артиста балету вищої категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» (1 шт. од.);

артиста балету І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» (1 шт. од.);

артиста-вокаліста (соліста) вищої категорії (1 шт. од.);

концертмейстера вищої категорії (1 шт. од.);

артиста, що веде концерт І категорії (1 шт. од.);

музикознавця вищої категорії (1 шт. од.);

музикознавця І категорії (1 шт. од.);

     художника з освітлення (1 шт.од).

Вимоги до конкурсантів:                                                                            

Артист І категорії академічного симфонічного оркестру

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста симфонічного оркестру ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Артист ІІ категорії академічного симфонічного оркестру

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр або молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. 

Артист балету вищої категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста балету 1 категорії не менше 3 років.

Артист балету І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста балету ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Артист-вокаліст (соліст) вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста) І категорії не менше 3 років.

Концертмейстер вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією концертмейстера І категорії не менше 3 років.

Артист, що веде концерт І категорії

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста, що веде концерт ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Музикознавець вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та стаж роботи за професією музикознавця (лектора, мистецтвознавця) І категорії не менше 3 років.

Музикознавець І категорії

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією музикознавця (лектора, мистецтвознавця) І категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Художник з освітлення

Базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст), для бакалавра – без вимог до стажу роботи, для молодшого спеціаліста – підвищення кваліфікації та стаж аналогічної за характером роботи не менше 3 років.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії наступні документи:

заяву про участь у конкурсі;

заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

копія документа, що посвідчує особу;

копія трудової книжки (за наявності);

копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;

інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки: копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня, почесного звання, державні нагороди, лауреатство у конкурсах або фестивалях, характеристики, рекомендації, рецензії, публікації, відгуки (в разі наявності).

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах із Запорізькою обласною філармонією та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Документи на участь в конкурсі приймаються до «08» грудня 2022р. (включно) у відділі кадрів Запорізької обласної філармонії за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 183, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Дата проведення конкурсу на заміщення вакантних посад – «14» грудня 2022р. за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 183. Про час проведення конкурсу кандидатам буде повідомлено додатково.

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.

Запорізька обласна філармонія переможців конкурсу житлом не забезпечує. Витрати на проїзд та проживання здійснюються за рахунок претендентів.

Додаткова інформація щодо функціональних обов’язків, умов конкурсу, переліку необхідних документів надається за телефоном (061)236-77-13.

Опубліковано в Новини
Середа
23
листопада
10:40

Подяки від партнерів

19 листопада Голова обласної організації професійної спілки працівників культури України, заслужений працівник профспілок України Олена Бойко нагородила колектив комунального закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради Грамотою Центрального комітету професійної спілки працівників культури України за сумлінну, натхненну працю, професійну майстерність, вагомий внесок у музичне мистецтво Запорізького краю, моральну і духовну підтримку воїнів ЗСУ та потужну волонтерську діяльність.

Дякуємо за визнання! Міцно триматимемо мистецький фронт і надалі!

Вже багато років Запорізька обласна філармонія активно співпрацює з благодійними організаціями міста. Особливо приємно отримати подяку від партнерів.

Благодійна організація благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» висловив щиру подяку і глибоку вдячність генеральному директору Запорізької обласної філармонії Ірині Едуардівні Конаревій за підтримку та співпрацю із «Простором, дружнім до дітей»

Щир дякуємо! З радістю продовжуємо співпрацю і даруємо свято музики маленьким українцям!

Опубліковано в Новини