Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 20 листопада 2022 — Запорізька обласна філармонія

На славній Запорізькій землі зростають справжні козаки і козачки – відважні захисники Батьківщини.

20 листопада в рамках мистецького проєкту «Філармонія – дітям» у Запорізькій обласній філармонії академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» подарував маленьким мешканцям та гостям міста яскраве свято козацтва й народних звичаїв. Концертна програма «Будьмо козаками!» поєднує в собі вокальну майстерність, музичне мистецтво та традиції класичної й народної хореографії.

Під час програми діти почули захоплюючі розповіді про відомий на весь світ острів Хортиця, дізналися багато нового про видатних гетьманів та героїчні подвиги славних козаків.

Знаний ансамбль завжди з великим задоволенням виступає для дітей, адже розповідаючи малятам про їх національне походження, артисти прививають їм любов і повагу до своєї країни.

Музична програма наповнила серця слухачів гордістю, національним духом, патріотизмом і нагадала, що козаки – це переможці, а отже Україна обов'язково Переможе! Діти та дорослі отримали велике задоволення та гарний настрій від концерту.

27 листопада о 12.00 на малят чекає яскрава прем'єра програми «Пори року. Осінь». Запрошуємо відпочити всією родиною та насолодитися класичною музикою.

Опубліковано в Новини