Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 13 листопада 2022 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
13
листопада
15:24

НА ЧАСІ МУЛЬТПРИГОДИ!

У Запорізькій обласній філармонії продовжуються захоплюючі мультпригоди для малят. 13 листопада в рамках мистецького проєкту «Філармонія – дітям» відбулася популярна музична програма «Мультконцерт 2». Разом з артистами філармонії маленькі запоріжці здійснили захоплюючу подорож улюбленими мультстрічками.

Дітки підспівували знайомі саундтреки, брали активну участь у іграх та із задоволенням спілкувалися із знайомими героями: Тімоном і Пумбою, Міньйоном, Моаною, Льлякою Лол та Круелою.

Яскраві образи на сцені втілили солісти Запорізької обласної філармонії Анастасія Литвин, Дарина Шупранова, Сергій Пивоваров, Тарас Максименко та Юлій Гаврилов.Одну із найулюбленішихмелодійвсіх дівчаток «Холодне серце» на саксофоні виконав артист академічного симфонічного оркестру Іван Левченко. До незбагненного світу магії глядачів запросила Аліса із Країни Чудес у виконанні членкині Міжнародної асоціації ілюзіоністів Марина Євченко. Всі дітлахи з радістю спостерігали за знайомими кадрами із мультфільмів на відеоекрані та відгадували героїв.

Щасливі посмішки дітей та бурхливі оплески стали кращою подякою музикантам. «Мультконцерт 2» подарував присутнім веселий настрій та незабутні емоції.

Зараз усім нам якомога більше потрібно позитиву. У Запорізькій обласній філармонії на певний час можна поринути у світ мистецтва, який наповнює кожного впевненістю у світле майбутнє.

Тож, продовжуємо наш філармонійний марафон дітям та запрошуємо на нові цікаві зустрічі. Вже наступної неділі о 12.00 відбудеться патріотична концертна програма «Будьмо козаками» академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці».

Опубліковано в Новини