Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2022 — Запорізька обласна філармонія

  Тарас Шевченко писав: «І смеркає, і світає, день божий минає...». Життя іде по колу. Ми звикли до того, що пори року змінюють одна одну: за весною іде літо, потім осінь, зима і знову весна. Краса природи завжди приваблювала митців. Художники, поети, композитори – кожен має свої тонкощі для того, щоб висловити враження перед величчю Природи. Багатьох митців надихає саме різнобарвна красуня Осінь.

  30 жовтня в рамках мистецького проєкту «Філармонія – дітям» у Запорізькій обласній філармонії відбудеться прем'єра музичної програми «Пори року. Осінь». В концерті на юних слухачів чекає знайомство з відомими композиторами, шедеврами світової класики та української музики. Кожна композиція представлена в цікавій формі та в супроводі пізнавальних історій, які не дадуть нудьгувати дітям і дорослим. Артисти філармонії продемонструють професійне виконання відомих творів, наповнять маленьких глядачів творчою енергією, натхненням та покажуть наскільки може бути різноманітною музика. Концертна програма «Пори року. Осінь» відкриє діткам світ творчості, фантазії і краси! Завітайте до Запорізької обласної філармонії всією родиною 30 жовтня о 12.00 і ви назавжди закохаєтесь у Музику!

Опубліковано в Афіша

 Любі глядачі, заради вашої безпеки музичну програму для дітей 
 "Мультконцерт 2"  23.10.2022, 12:00
ПЕРЕНЕСЕНО
Дату проведення заходів повідомимо додатково.
Всі квитки залишаються дійсними.
Приносимо вибачення за незручності.

Опубліковано в Афіша

Велика подія сезону – презентація нового колективу!

Вже стало доброю традицією кожного концертного сезону радувати містян новими яскравими творчими формуваннями, так і цього року! 22 жовтня презентуємо глядачам молодіжний SYMPHOBEND артистів академічного симфонічного оркестру, автор проєкту– лауреат міжнародних конкурсів Надія ДРУГОВА.

Новий колектив вже став фаворитом серед слухачів. Ансамбль був створений у непростий для країни час, коли мистецтво стало одним із символів величної боротьби за свободу, і нині своїми виступами гурт підтримує тисячі людей, наближаючи Перемогу!

У складі бенду:Микола Зуєв (скрипка), Олександр Горлов (скрипка), Тетяна Гапотченко (скрипка), Анатолій Ревуцький (скрипка), Анатолій Калітенко (скрипка), Назар Мерзлікін (альт), Ганна Скріпнік (альт), Ганна Карнаух (контрабас), Олександра Богданова (віолончель), Агнес Чекаліна (ударні).

Молоді, драйвові, харизматичні і надзвичайно талановиті артисти несуть у маси справжні щирі емоції, позитивний настрій та підкорюють віртуозністю. У програмі концерту поп, рок і диско хіти ХХ сторіччя із репертуару зарубіжних і українських виконавців такі, як «Takeonme», «SecretGarden», «SmokeontheWater», «Toxic», «Somebodythatiusedtoknow», «NoRoots» та інші!

Приходимо і насолоджуємося неймовірною енергетикою, майстерністю й сучасною музикою 22 жовтня 2022 року, початок о 17.00!

 

Опубліковано в Афіша

Любі глядачі, заради вашої безпеки музичну програму "Гей, соколи!" академічного козацького ансамблю пісні і танцю "Запорожці", 20.10.2022, 17.00
ПЕРЕНЕСЕНО
Дату проведення заходу повідомимо додатково.
Всі квитки залишаються дійсними.
Приносимо вибачення за незручності.

Опубліковано в Афіша

Любі глядачі, заради вашої безпеки  музичну програму "Віденські класики"  19.10.2022, 17:00
ПЕРЕНЕСЕНО
Дату проведення заходу повідомимо додатково.
Всі квитки залишаються дійсними.
Приносимо вибачення за незручності.

Опубліковано в Афіша

БУДЬМО КОЗАКАМИ!

Музична програма для дітей

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

       Анімаційна програма, веселі пісні, запальні танці, цікаві сюжетні замальовки,інтерактивні ігриу яскравій, динамічній програмі "Будьмо козаками"!

     Юні глядачі відчують себе справжніми козаками та козачками, поринуть в атмосферу національного духу і стануть безпосередніми учасниками театралізованого дійства.

       Гарний святковий настрій та позитивні емоції гарантовані усім: батькам, бабусям, дідусям та звичайно ж - дітлахам!

 Захід відбудеться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Шановні глядачі!

З технічних причин музичну програму  ВІДЕНСЬКІ КЛАСИКИ 05 жовтня 2022 року, 17.00 ПЕРЕНЕСЕНО на 04 жовтня 17.00.  Придбані квитки дійсні. Слідкуйте за анонсами на сайті filarmonic.zp.ua. Телефон каси – (061) – 236-44-67. Приносимо вибачення за незручності. Бережіть себе та своїх близьких.

Опубліковано в Афіша