Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 22 січня 2022 — Запорізька обласна філармонія

День Соборності України – знакове свято для нашої держави, адже воно символізує прагнення українського народу до незалежності та цілісності.

22 січня у історико-культурному комплексі «Запорозька Січ» відбувся урочистий захід, присвячений Дню Соборності України та спільний молебень за єдність країни. Артисти Запорізької обласної філармонії взяли участь у заході.

З привітальним словом до присутніх звернувся заступник директора-начальник управління міжнаціональних відносин та охорони культурної спадщини Департаменту культури та інформаційної політики Запорізької обласної державної адміністрації Павло Мяло.

У виконанні академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії, художній керівник-головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор прозвучав духовний гімн «Молитва за Україну», козацька пісня «Ой, на горі тай женці жнуть» та твори українських композиторів «Дніпровські чайки», «Встань, козацька слава». Виступ колективу став символом народної звитяги, нашої історії і національного коріння, додав присутнім позитивних емоцій, наснаги і віри в світле майбутнє! Ведучий зібрання – Юлій Гаврилов.

Колектив Запорізької обласної філармоніїна чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою щиро вітає всіх зі святом та бажає міцного здоров'я, добробуту й благополуччя.

Хай мир і злагода сприяють подальшій розбудові країни, небо завжди буде мирним та сонячним, а у домівках панує спокій та гармонія!

Опубліковано в Новини