Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 05 вересня 2021 — Запорізька обласна філармонія

Колектив Запорізької обласної філармонії щиро вітає всіх підприємців із професійним святом – Днем підприємця!

Вшановувати кращих представників бізнесу – це добра традиція. 5 вересня в рамках регіонального фестивалю запорізьких брендів «Made in ZP», з нагоди Дня підприємця у Центральному парку культури й відпочинку «Дубовий гай» відбулися урочистості за участі керівників області та святковий концерт артистів Запорізької обласної філармонії. До присутніх звернулися заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Руслан Шиханов та перший заступник голови Запорізької обласної ради Людмила Любім, які привітали та нагородили видатних підприємців області почесними нагородами.

Святковий настрій гостям створював: джаз-квартет артистів філармонії під керівництвом Юрія Крюкова, лауреат премії імені І. Паторжинського Українського фонду культури Юлія Якса, лауреат міжнародних конкурсів Володимир Галіченко (скрипка), Поліна Гонтарь, Богдан Хижняк і Анастасія Литвин. У їх виконанні прозвучали сучасні пісні та популярні композиції з репертуару зарубіжних і українських виконавців. Найщиріші вітання та побажання успіхів у бізнесі лунали від ведучих – чарівної Анни Миронової та галантного Юлія Гаврилова.

Підприємці та містяни отримали справжню насолоду від музичного подарунку філармонії та після кожного виступу нагороджували артистів бурхливими оплесками. Концертна програма подарувала присутнім багато позитивних емоцій та незабутніх спогадів.

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою бажає шановним підприємцям невичерпної енергії, натхнення, подальшого процвітання і розвитку.

Опубліковано в Новини