Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 20 серпня 2021 — Запорізька обласна філармонія

День незалежності України – це день, що нагадує нам, якою нелегкою була боротьба за незалежність. 30 років тому, мрія багатьох поколінь втілилася в життя, Україна стала, вільною, суверенною і соборною країною! З нагоди цієї визначної події колектив Запорізької обласної філармонії реалізує цикл святкових заходів як в обласному центрі, так і за його межами.

Першими для кого артисти, створили мистецьке свято стали мешканці міста Мелітополь. 20 серпня у Палаці культури «Залізничників» відбулися урочистості та святкова концертна програма. Із найщирішими вітаннями до мелітопольців звернулися народний депутат України Сергій Мінько, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова, Мелітопольський міський голова Іван Федоров та голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков.

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник-головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор та солістка філармонії Поліна Гонтарь наповнили свято національним колоритом та щирим патріотизмом. Виконавці подарували гостям українські народні пісні, вокально-хореографічні композиції та популярні музичні твори.

Під час заходу хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять героїв, що полягли за нашу свободу й незалежність.

З щедрою гостинністю, душевним теплом та радістю господарі зустрічали гостей. У свою чергу, артисти Запорізької обласної філармонії подарували слухачам духовну насолоду, гарний настрій та безліч позитивних емоцій.

Зі святом, дорогі друзі! Разом до світлого майбутнього!

 

Більше фото за посиланням http://bit.ly/3sD3Ba7

Опубліковано в Новини

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України

ІРИНОЮ КОНАРЕВОЮ

щиро вітає

музикознавця академічного симфонічного оркестру

Світлану Холод

із отриманням

ПОЧЕСНОЇ ГРАМОТИ ОБЛАСНОЇ РАДИ

за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність,

відданість обраній справі, вагомий особистий внесок у розвиток мистецтва Запорізького краю та з нагоди Дня незалежності України

та артистку академічного симфонічного оркестру

Наталію Ємельянову

із отриманням

ПОЧЕСНОЇ ГРАМОТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

за багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток української культури, примноження духовних цінностей міста Запоріжжя та з нагоди 30-ї річниці незалежності України

Дорогі колеги! Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, подальшого творчого розвитку та особистих досягнень, злагоди та добробуту!

Нехай плідна праця буде творчою та успішною, щедра доля наділить багатою низкою щасливих літ, сповнених радістю, дружнім теплом і підтримкою однодумців, а безмежна любов численних шанувальників щодня окриляє на нові звершення!

Дякуємо за професіоналізм, талант та відданість музичному мистецтву!

м. Запоріжжя

серпень 2021 рік

Опубліковано в Новини