Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 30 травня 2021 — Запорізька обласна філармонія

30 травня Запорізька обласна філармонія запрошує всіх поціновувачів джазу на прем'єру музичної програми «ALL ABOUT JAZZ» у виконанні   джазового квартету! До складу колективу увійшли артисти філармонії: Тарас Пацернюк (труба), Артем Крамаренко (контрабас), Віталій Мартиненко (ударні), керівник Юрій Крюков (фортепіано, електропіано).Солісти – справжня чарівниця, провідний майстер сцени Юлія Якса (сопрано) та харизматичний артист академічного симфонічного оркестру Тимофій Фуклєв (флейта). Колектив має індивідуальну манеру виконання та з успіхом популяризує джазову культуру.

Джаз – унікальний музичний напрямок із більш ніж сторічною історією. Ще на початку свого зародження він швидко увійшов у моду, завоював популярність і підкорив меломанів по всьому світу. Сьогодні джаз найшов своє місце і в серцях тисяч українців. Запальний і ритмічний, вишуканий і стильний, загадковий і непередбачуваний – він поєднує у собі цілий світ.У ньому злилися європейська гармонія, європейсько-африканська мелодія і африканський ритм.

Яскраві й талановиті музиканти подарують вам чарівний вечір джазу. У програмі сучасні джазові композиції Телоніуса Монка, Дюка Еллінгтона, Чіка Коріа, Ерні Крівда, Фредді Хаббарда та інших. Музика у стилях свінг, бі-боп та сальса об’єднається у незабутньому концерті.

Запрошуємо стати частиною музичної культури світу і відчути справжню мистецьку насолоду.

Зустрінемось 30 травня о 18:00 у концертному залі імені М.І. Глінки!

Опубліковано в Афіша

Шановні глядачі!

Музичну програму "Весняні розваги"

Академічного козацького ансамблю пісні і танцю "Запорожці"

30 травня 2021 року, 12.00

ВІДМІНЕНО

Придбані квитки можна повернути у касу концертного залу імені М.І.Глінки Запорізької обласної філармонії

Приносимо вибачення за незручності.

Опубліковано в Афіша

Дитинство – найсвітліша пора життя кожної людини, час мрій та радісних миттєвостей! Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, в якому поруч з ним найрідніші люди, які дарують багато любові, щастя, добра, щедрості та ласки! Дорослі повинні щодня зігрівати дітлахів теплом і робити все можливе аби їх мрії втілювалися у життя.

Тож, 30 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, Запорізька обласна філармонія запрошує малят до чарівної Країни мрій!

В рамках мистецького проєкту «Філармонія - дітям» академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» під керуванням заслуженого діяча мистецтв України Лілії Гринь, за участю дитячих творчих колективів міста, презентує маленьким глядачам дитячу музично-розважальну програму «Країна Мрій». Вона межує з Країною Казок, Країною Чудес, омивається океаном бурхливої Фантазії. Країна Мрій - це планета Дитинства. Діти усього світу населяють цю планету, а столиця Країни Мрій - Місто Друзів!

В програмі на дітей чекає багато приємних зустрічей - тут улюблені пісні й запальні танці, сюрпризи та цікаві несподіванки, а приємні враження та позитивні емоції залишаться в серці кожної дитинки.

Чекаємо на тебе 30 травня о 12.00 в «Країні Мрій» Запорізької обласної філармонії, наш маленький глядачу!

Опубліковано в Афіша