Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 15 грудня 2021 — Запорізька обласна філармонія
Середа
15
грудня
19:00

СЕКСОМ ДРУЖБУ НЕ ЗІПСУЄШЬ

Буває так, живеш з людиною в одному під'їзді десятки років, і у Вас могло б бути... але не було. Заходиш до нього по-сусідськи, а тут...

А буває так: лежиш з людиною в ліжку і думаєш, що у Вас Кохання, а виявляється – Дружба.

По суті, вистава - історії з проекту «До та Після сексу», але не прості, а дружні. Коли люди знайомі вже багато років, і ось за волею випадку або долі у них Трапляється!

Як це? Чому тільки зараз? Навіщо це треба? І що з цим робити?

Вистава дає відповіді на всі ці питання і звичайно задає нові.

Гостро-сексуальна комедія для дорослих, з ліричним ухилом. Кохання, розтягнуте в часі і секс, знайдений за роки.

Опубліковано в Афіша

15 грудня у Запорізькій обласній філармонії в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» відбулася прем'єра програми «Портрет, написаний голосом». Автор концерту – лауреат міжнародних конкурсів, музичний керівник Запорізької обласної філармонії Оксана Гопка.

    Цього вечора гості програми стали свідками зародження цілого циклу різнобарвних концертних програм, які даруватимуть можливість насолодитись високим мистецтвом і доторкнутись до найпотаємніших струн душі кожного слухача.

Програма концерту була пронизана чуттєвістю й філософськими роздумами, ліричним настроєм і почуттям всеохоплюючого кохання. Слухачі почули вокальні твори А. Дворжака, Фр. Шуберта, Г. Доніцетті, Й. Штрауса, Е. Шоссона, Г. Вольфа, Р. Франца та інших композиторів у виконанні провідних артистів філармонії Вікторії Шестакової, Миколи Квєткова, Тетяни Лаврик, Євгена Ковалевського та молодих виконавців з м. Дніпро – Наталії Апостолової, Карина Верезуб та Даніїла Риндіна. Партії фортепіано виконували Євгенія Величко, Світлана Зеленська та Марія Гаркуша. Ведуча програми – Анна Миронова.

Артисти продемонстрували високий рівень виконавської майстерності та професіоналізм.

        Публіка дякувала виконавцям і організаторам за чудовий вечір і висловлювала побажання завітати на наступні програми творчого проєкту.

Опубліковано в Новини

Мистецтво у всіх своїх проявах – це можливість творців розкрити себе та доторкнутися до найтонших струн душі глядача, а Музика – один з найяскравіших виглядів мистецтв, яка спроможна розраджувати, надавати сили та надихати. І як художник малює пензлем портрети на полотні, так і композитори створюють неповторні образи у своїх музичних творах.

15 грудня у Запорізькій обласній філармонії в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» відбудеться прем'єра програми «Портрет, написаний голосом».  

        Ця музична зустріч з поціновувачами справжнього мистецтва – перший концерт великого циклу під одноіменною назвою «Портрет, написаний голосом». У програмі слухачі почують твори А. Дворжака, Фр. Шуберта, Г. Доніцетті, Й. Штрауса та майже невідому вокальну лірику Е. Шоссона, Г. Вольфа, Р. Франца та інших композиторів у виконанні провідних артистів філармонії Вікторії Шестакової, Миколи Квєткова, Тетяни Лаврик, Євгена Ковалевського та молодих виконавців з м. Дніпро – Наталії Апостолової,Карина Верезуб та Даніїла Риндіна. Партії фортепіано виконують Євгенія Величко, Світлана Зеленська та Марія Гаркуша. Ведуча програми – Анна Миронова. Авторка проєкту – лауреат міжнародних конкурсів, музичний керівник Запорізької обласної філармонії Оксана Гопка.

         Кохання, віра, роздуми про буденність життя, пристрасть, внутрішні переживання ліричних героїв – така різнобарвна палітра емоцій у програмі концерту, тож кожен гість знайде щось близьке для себе в цих музичних виступах.  

        Запрошуємо відвідати усі заходи циклу. Чекайте на нові вишукані концерти, присвячені пам’яті Льва Мея, генію Моцарта, 150-річниці народження Соломії Крушельницької, музиці старого Голлівуду та іншим сторінкам світового музичного життя.

Завітайте до концертного залу імені М.І. Глінки 15 грудня о 17.00 і отримайте справжню насолоду від професійного музичного мистецтва!

Опубліковано в Афіша