Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 28 вересня 2020 — Запорізька обласна філармонія
Понеділок
28
вересня

РЯТІВНИКИ ПЛАНЕТИ В ДІЇ!

     27 вересня у концертному залі імені Глінки відбулась прем’єра концерту «Рятівники планети» в рамках мистецького проєкту «Філармонія-дітям». Для нової програми було обрано надзвичайно актуальну та важливу екологічну тему, яка завжди на часі. Із урахуванням всіх протиепідемічних заходів, у залі зібралася малеча та батьки, яким не байдуже екологічне майбутнє нашої планети.
      У цікавій музично-пізнавальній програмі прозвучали найпопулярніші сучасні пісні, які тривалий час займали лідируючі позиції у хіт-парадах. Автор програми - Анна Миронова зробила переклад текстів улюблених композицій та адаптувала їх під екологічну тематику. Дітей у ігровій формі навчили берегти та поважати природні ресурси: сортувати сміття, економити воду, примножувати зелені насадження.
     Служби порятунку разом з дітьми виконували завдання від Лісової феї у виконанні Анни Миронової. Учасник телевізійного шоу «Голос Країни», соліст філармонії Герман Романченко здивував новим образом – стриманого Поліцейського. Молода вокалістка Анастасія Литвин підкорила образом чарівної Лікарки. А улюблинець публіки Юлій Гаврилов запалював у ролі Пожежного. Над постановкою програми працював досвідчений режисер філармонії – Андрій Романов. Захід вийшов цікавим та яскравим, а в залі панувала надзвичайно щира, тепла і дружня атмосфера.
    Колектив філармонії впевнений, що діти звернули свою увагу на проблеми, які піднімались у концертному заході, а дорослі надалі зберігатимуть здорове майбутнє дітям.
     Давайте будемо берегти своє здоров’я, своїх рідних і нашу планету!
     А ми вже готуємося до нової зустрічі у мистецькому проєкті «Філармонія дітям». 4 жовтня у концертному залі імені Глінки відбудеться прем’єра музично-пізнавальної програми «Музичний чемодан».

Опубліковано в Новини