Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 26 червня 2020 — Запорізька обласна філармонія

Шановні друзі та колеги!
Дорогі українці!
Колектив Запорізької обласної філармонії
щиро вітає вас із визначним національним святом –

ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

    Основний Закон, прийнятий 24 роки тому, навіки закарбував волю українців жити у власній суверенній країні. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності.
   Впевнені, що громадянська злагода – найважливіше досягнення нашого народу, запорука позитивних змін та імплементації у європейський простір. Тільки разом ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як демократичної держави, рівноправної зі світовою спільнотою.
   Пам׳ятаймо, що національне мистецтво – це багатовікове надбання нашого народу, автентична культура – джерело народних традицій, а їх розвиток і підтримка – це запорука подальшого процвітання розвинутої та вільної держави! Тож, давайте разом формувати справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну країну, побудовану на основах демократії!
  Бажаємо всім найміцнішого здоров'я, благополуччя, позитивних емоцій, впевненості у світлому майбутньому, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень на благо розвитку Вітчизни.
     Нехай завжди небо наше буде мирним та сонячним, а у домівках панує спокій та злагода!


ХАЙ ЗАВЖДИ КВІТНЕ УКРАЇНА!

За дорученням колективу,
з повагою
генеральний директор,
заслужений працівник
культури України           ІРИНА КОНАРЕВА

 

м. Запоріжжя
28 червня 2020 р.

Опубліковано в Новини