Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 19 червня 2020 — Запорізька обласна філармонія
П'ятниця
19
червня

ВІТАЄМО!

Шановні працівники медичної галузі!
Дорогі друзі!
Колектив Запорізької обласної філармонії
щиро вітає вас із

ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

  Професія лікаря завжди була і залишається однією з найнеобхідніших і найшановніших. Складна, відповідальна, жертовна – вона завжди посідає особливе місце в суспільстві, адже у ваших руках найцінніший дар людини – її життя. Цього святкового дня прийміть низький уклін за вашу щоденну самовіддану працю, гуманність, благородність та професіоналізм.
  У вас золоті руки і серце, велика і добра душа, ви надихаєте людей на перемогу над хворобою та повертаєте щастя бути здоровими. Мистецтво, музика, культура, як і лікарі, зцілюють людей, але духовно. Тож, давайте і надалі разом дарувати тільки позитивні емоції та плекати надію на повноцінне життя!
  У день вашого професійного свята бажаємо щастя, здоров׳я, благополуччя і ще багато років плідної професійної діяльності! І нехай клятва Гіппократа буде лише приємною місією та дарує безліч хвилин гордості за подолані недуги!
  Ми завжди раді зустрічі з вами у концертній залі імені М.І. Глінки, де з найкращими побажаннями ще не раз висловимо своє захоплення та подаруємо вам свято високого мистецтва!

За дорученням колективу,
з повагою
генеральний директор,
заслужений працівник культури України               ІРИНА КОНАРЕВА


м. Запоріжжя
21 червня 2020 р.

Опубліковано в Новини