Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 31 травня 2020 — Запорізька обласна філармонія

ДОРОГІ МАЛЯТА!
ШАНОВНІ БАТЬКИ!
Колектив
Запорізької обласної філармонії
щиро вітає вас із
МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

 

       Дитинство – найсвітліша пора життя кожної людини, час мрій та радісних митей!
       Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.
       Шановні батьки! Діти – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, тож давайте разом щодня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради гідного виховання, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.
       Щастя всім, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!
       Ми завжди з радістю чекаємо на вас у нашому затишному концертному залі імені М.І. Глінки на заходах мистецького проєкту «Філармонія - дітям!

За дорученням колективу,
з повагою
генеральний директор,
заслужений працівник 
культури України                     ІРИНА КОНАРЕВА

Опубліковано в Новини

Дорогі колеги – колектив Черкаської обласної філармонії!

Мистецький колектив Запорізької обласної філармонії
щиро вітає вас із
65-річчям від дня заснування!

      Цього святкового урочистого дня користуємося чудовою нагодою засвідчити свою глибоку повагу творчому колективу, який є справжнім центром культурного й духовного життя Черкащини та гідно презентує музичне мистецтво за межами краю.
       ГОРДІСТЬ ФІЛАРМОНІЇ-ЮВІЛЯРА – це сузір'я яскравих особистостей, справжніх професіоналів, знаних митців. Володіючи всіма тонкощами музичної майстерності, артисти з легкістю підкорюють публіку, даруючи свій талант та незабутні враження.
      Ви завжди пропагуєте найкращі традиції української культури, світової музики та мистецтва, сміливо реалізуєте новаторські проекти. Тож, зичимо вам і надалі нескінченного творчого ентузіазму, невгасимого прагнення радувати та дивувати. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, хай кожен день дарує нові перемоги, а безмежна любов шанувальників надихає на оригінальні мистецькі задуми.
      Бажаємо усім вам міцного здоров'я, родинного тепла і затишку, натхнення та процвітання, вдячної публіки й нескінченних бурхливих овацій!

       ХАЙ ФОРТУНА ЗАВЖДИ ВАМ ПОСМІХАЄТЬСЯ!

 

За дорученням колективу,
з повагою
генеральний директор,
заслужений працівник
культури України                            ІРИНА КОНАРЕВА

Опубліковано в Новини