Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 03 березня 2020 — Запорізька обласна філармонія

За результатами 2019 року журнал "Афіша" нагородив колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою,  відзнакою "THE BEST OF 2019" у номінації "ПАРТНЕРИ "АФІШІ". Почесну відзнаку було вручено на урочистій церемонії нагородження 29 лютого 2020 року. 

"Афіша" обирає найкращих!

Колектив обласної філармонії висловлює слова щирої вдячності журналу "Афіша" за довгорічні партнерські відносини, творчу співпрацю та  сприяння розвитку культури та музичного мистецтва Запорізького краю.

Опубліковано в Новини

Сайт Запорізької обласної ради

Публікація 03.03.2020

В Запорізькій області стартували святкові заходи до 8 Березня. Сьогодні в концертному залі комунального закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради вітали співробітниць ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Тих, хто забезпечує електроенергією житловий сектор і промислові підприємства Запорізької області, від Запорізької обласної влади привітав перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков.

- Кожна з вас дарує світло не тільки своїм коханим, чоловікам, батькам і синам. Ви несете світло на вулиці Запорізького краю, у домівки запоріжців. Вам під силу навіть «запускати» величезні заводи і підприємства, - зазначив Єгор Семенков.

    За сумлінну працю, відданість справі, творче ставлення до виконання посадових обов`язків він вручив Почесні грамоти обласної ради провідному економісту з праці відділу праці та заробітної плати Євгенії Медюк та начальнику проектно-конструкторського відділу Інні Волович.

Наразі загальна чисельність персоналу ПАТ «Запоріжжяобленерго» складає 4686 осіб. ПАТ «Запоріжжяобленерго» займається енергозабезпеченням жителів Запорізької області, у тому числі – проходженням осінньо-зимового періоду. Щороку через електричні мережі Запоріжжяобленерго проходять близько восьми мільярдів кіловат-годин електроенергії. Клієнти ПАТ «Запоріжжяобленерго» — це близько 22-х тисяч юридичних осіб та понад 760 тисяч побутових абонентів.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

Посилання на сатй: ontent/start-bereznevym-svyatam-daly-predstavnyci-naysvitlishogo-pidpryyemstva-zaporizkoyi-oblasti

 

Опубліковано в Новини