Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 25 грудня 2020 — Запорізька обласна філармонія

Шановні колеги! Дорогі друзі!
Колектив академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії на чолі з художнім керівником, заслуженим діячем мистецтв України Лілією Гринь!

Колектив Запорізької обласної філармонії щиро вітає вас із 27-річчям від дня заснування!

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» - це плеяда справжніх зірок, колектив яскравих особистостей, митців і професіоналів, знаних у всій країні! Вже багато років ви успішно відроджує народні традиції та плекає українську спадщину. І наразі колектив знаходиться в розквіті сил, сузір'ї талантів та щирості емоцій.

«Запорожці» – це не просто творчий колектив – це дружна мистецька родина, яка з любов'ю та натхненням щодня наповнює серця слухачів любов'ю та красою!

Шановні колеги! Ви робите неймовірно важливу справу – даруєте глядачам незабутні хвилини спілкування з вічним, неповторним мистецтвом, а пропагуючи національну культуру звеличуєте козацький край і рідну Україну! Тож, нехай у ваших серцях завжди палає вогонь творчості, а новаторські ідеї й креативні музичні задуми знаходять відгуки в душах вдячних шанувальників!

Бажаємо вам міцного здоров'я, родинного щастя, миру й добра, невичерпного натхнення та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці майбутніх поколінь українського народу!

Ми пишаємося кожним з вас та дякуємо за талант, відданість та сумлінну, плідну працю на благо мистецтва!

За дорученням колективу, з повагою та любов'ю генеральний директор, заслужений працівник культури України ІРИНА КОНАРЕВА

Опубліковано в Новини