Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 24 грудня 2020 — Запорізька обласна філармонія

Сайт Запорізької обласної ради

Публікація 22.12.2020

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

 

У Запорізькій обласній філармонії відкрили секрет новорічної магії

Класична музика, перевірені часом хіти, талановиті виконавці та традиційні святкові символи - все це можна зустріти в афіші новорічних концертів.

Стартував цикл новорічних концертів 20 грудня з шоу-програми для дітей «Прийшов БичОК – все буде ОК!». Цього дня  у концертному залі  ім. М.І. Глінки запоріжці та гості міста змогли насолодитися авторською програмою, в якій на головній сцені звучали улюблені хіти з відомих мультфільмів «Холодне серце», «Король Лев», «Звіропой», «Фіксики», «Троллі» та інші.  Святковим настроєм маленьких глядачів заряджали солісти філармонії, а також артисти балету академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці».

Обласна філармонія запрошує всіх 27, 28 грудня 2020 року та 2, 3, 4 січня 2021 року о 12:00 долучитися до феєричної програми та подарувати своїм дітям свято, а також отримати добре пророкування від головного героя на прийдешній рік.

23 грудня о 17:00 в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі у камерній залі» у Запорізькій обласній філармонії відбудеться прем'єра новорічної програми «Свято наближається!». У виконанні артистів філармонії прозвучать відомі шедеври популярної класичної музики та елегантні джазові композиції.

А 25, 26 та 30 грудня о 18:00 у філармонії - Новорічне симфо – шоу «HAPPY NEW YEAR!» у виконанні академічного симфонічного оркестру та солістів оркестру прозвучать шедеври світової класики і яскраві сучасні хіти. Це – феєрія з найулюбленіших мільйонами людей композицій. Як завжди, Маестро - народний артист України В'ячеслав Редя, диригент Надія Другова та оркестр готують музичні сюрпризи, які наповнять серця шанувальників новорічним оптимізмом і радістю буття.

Усі концертні заходи проходять з дотриманням карантинних вимог.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

посилання на сайт https://zor.gov.ua/content/u-zaporizkiy-oblasniy-filarmoniyi-vidkryly-sekret-novorichnoyi-magiyi

Опубліковано в Новини