Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 22 січня 2020 — Запорізька обласна філармонія

22-го січня Україна відзначає знаменний день в історії українського державотворення – День Соборності України. Це свято об’єднало Україну та має залишитися в пам’яті кожного з нас. З нагоди цього визначного дня для кожного українця у концертному залі ім.М.І.Глінки відбувся благодійний святковий концерт.

Відкрила мистецький захід улюбленою тематичною композицією «Моя Україна» народна артистка України – легенда Запорізького краю Любов Малицька.

З найкращими вітаннями з нагоди 101-ї річниці Соборності України на сцені виступили солісти та ансамбль бандуристів «Божена» Запорізької обласної філармонії. (керівник - заслужена артистка України Ольга Беженарь). Артисти виконали патріотичні композиції та твори, присвячені думці про єдність нашої держави.

Глядачі щиро зустрічали виступи провідних майстрів сцени Миколи Квєткова та Юлії Якси. Святковий настрій та затишну атмосферу гостям дарували солісти: Володимир Машлюк, Сергій Гаврилов, Вікторія Шестакова, Євгеній Ковалевський. Гості з радістю підспівували відомі хіти «Черемшина», «Тиша навкруги», «Кохана» тощо.

Насолодитись великою музикою Мирослава Скорика глядачі змогли завдяки лауреатам Міжнародних конкурсів Володимиру Галіченко (скрипка), та Іоланті Дамаскіній (фортепіано), які виконали «Іспанський танець» українського митця.

Оптимізму, віри у перемогу та кращу долю України додали виступи естрадних виконавців Германа Романченка, Поліни Гонтарь та Анастасії Литвин.

Тільки відновивши мир на нашій землі ми зможемо відчувати себе щасливими. Саме наша єдність є запорукою утвердження України як вільної європейської держави.

У залі панувала дружня і святкова атмосфера. На свято завітали жителі міста й області, представники громадськості, студенти, учні та викладачі загальноосвітніх шкіл №30 та 50 м.Запоріжжя. Вкрай важливо, аби цю дату пам’ятало молоде покоління українців, адже тоді вдасться зберегти історичну свідомість та любов до рідної землі.

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою вітає всіх українців з Днем Соборності України та бажає миру, добробуту, мудрості у прийнятті будь-яких рішень. Нехай віра в європейську, демократичну, соборну й економічно багату Україну надихає нас на нові звершення заради процвітання її народу!

Опубліковано в Новини

    Відповідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ від 21.01.2020 №18/2020 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України" за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально - економічний, науково - технічний, культурно - освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю" директорові-розпоряднику комунального закладу "Запорізька обласна філармонія" Запорізької обласної ради ТІЛІС Тетяні Василівні присвоєно почесне звання

"ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ"

    Колектив комунального закладу "Запорізька обласна філармонія" Запорізької обласної ради на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Едуардівною Конаревою щиро вітає Тіліс Тетяну Василівну із почесною відзнакою.

     Бажаємо Вам, шановна Тетяно Василівно, міцного здоров’я й життєвих сил, радісних подій та бадьорості духу! Притаманний Вам талант високопрофесійного керівника та вмілого організатора став запорукою Вашого успіху. Зичимо Вам - авторитетному фахівцю, мудрому керівнику- щастя, творчого натхнення, усіляких земних щедрот і гараздів.

З повагою,

колектив Запорізької обласної філармонії

Опубліковано в Новини