Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 18 січня 2020 — Запорізька обласна філармонія

На блакитно-чисте та щире родинне Свято Різдва Христового чекають і дорослі, і малі у багатьох куточках планети. У ці дні серця наповнюються миром, любов’ю та сподіванняим на краще майбутнє, а навколо лунають різдвяні колядки та щедрівки.

18 січня Запорізька обласна філармонія завершує цикл Новорічно-різдвяних заходів яскравою концертною програмою «Різдво без кордонів»!

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Лілії Гринь та провідні майстри сцени Юлія Якса і Микола Квєтков створять справжню атмосферу піднесеного свята.

У виконанні артистів пролунають самобутні, чарівні колядки та щедрівки,як у традиційних звичних обробках, так і в сучасних аранжуваннях, у поєднанні з популярними класичними та естрадними композиціями. Прозвучать святкові мелодії народів різних країн: України, Італії, Німеччини та Америки. Слухачів підкорюватиме багатоголосся хору та блискучий вокал, запальні трюки та витонченість хореографії, барвистість інструментальних номерів і сольне звучання, а різножанровість композицій вражатиме своєю насиченістю. Казковості та теплоти програмі додасть виступ маленьких зірочок зразкового аматорського ансамблю танцю «Сузір'я» Запорізької школи мистецтв № 2, керівник – Алла Димова.

До зустрічі 18 січня о 18.00 у концертному залі імені М.І. Глінки!

Опубліковано в Афіша