Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 18 січня 2020 — Запорізька обласна філармонія

18 січня яскравою концертною програмою «Різдво без кордонів Запорізька обласна філармонія завершила цикл Новорічно-різдвяних заходів», який тривав з 15 грудня 2019 року!
Академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Лілії Гринь створив справжню атмосферу піднесеного свята.
Динамічна, насичена, різножанрова програма була до смаку як відданим шанувальникам колективу, так і тим, хто завітав до концертного залу вперше. Гості концерту не просто насолоджувалися програмою, а разом із ансамблем здійснили справжню подорож. Так, за допомогою музики присутні побували в Україні, Італії, Німеччині та Америці. У програмі прозвучали як притаманні колективу відомі різдвяні мелодії, українські народні пісні, так і популярні класичні та естрадні композиції.
Слухачів підкорило багатоголосся хору, запальні трюки, витонченість хореографії та барвистість інструментальних номерів у виконанні артистів академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці». Блискучий вокал та виконавську майстерність продемонстрували провідні майстри сцени Юлія Якса та Микола Квєтков.
Разом із професійними артистами на сцені виступали наймолодші учасники – маленькі зірочки зразкового аматорського ансамблю танцю «Сузір'я» Запорізької школи мистецтв № 2, керівник – Алла Димова.
По завершенню концертної програми публіка довго не відпускала своїх улюбленців зі сцени, дякувала бурхливими оваціями та вимагала продовження музичного свята.
Тож, зовсім скоро – 27 лютого чекаємо на всіх у концертному залі імені М.І. Глінки на прем'єрі вишуканої концертної програми академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» «І знову звучить орган»!

Опубліковано в Новини