Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 23 вересня 2019 — Запорізька обласна філармонія

      Мистецький проект «Філармонія-дітям» – недільні яскраві концерти за участі провідних виконавців та колективів Запорізької обласної філармонії вже став популярним серед дітлахів та дорослих. За вельми короткий час існування рубрикастала улюбленою для багатьох запоріжців та гостей міста, які охоче обирають головну сцену Запорізької обласної філармонії для дозвілля і сімейного відпочинку. 

    Так, прем'єрою програми «Мультконцерт -2» 22 вересня стартував новий сезон проекту «Філармонія-дітям».
    Юні запоріжці із задоволенням поринули у світ Мультляндії, де все стає надзвичайно красивим і казковим. І у світі неймовірних пригод і мрій, де переплелися чаруючий вокал солістів філармонії з героями мультфільмів, хлопчики й дівчатка вдосталь повеселились.
    На маленьких глядачей чекала кумедна Маша, волелюбні Принц Аладін та Принцеса Жасмін, веселі Бурундучки, чарівний Джин. Родзинкою концертно-розважальної програми стали номери учасника талант-шоу «Голос країни» Германа Романченка, він блискуче виконав ролі Посіпаки з мультфільму «Бридкий я» та Горили Джоні з «Зоопою» . Діти завзято співали разом із друзями Тімоном та Пумбою. Радості й позитивних вражень додали яскраві і веселі номери Тетяни Лаврик. Неповторний, ніжний та вдночас потужний голос Поліни Гонтарь пробудив у серцях радість та захоплення - артистка виконала саундтрек до мультфільму «Балерина». У рамках одної концертної програми артисти встигнули згадати дитинство, поспівати, пограти та розважити глядачів.
      Можна сміливо стверджувати, що проект “ Філармонія-дітям ” став доброю місцевою традицією, покликану збагатити мистецьке життя краю. Адже проведення кожного концерту стає справжнім святом музики!

Опубліковано в Новини