Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 22 червня 2018 — Запорізька обласна філармонія

Сайт Запорізької обласної ради

Публікація 21.06.2018

Голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак подякував держслужбовцям Запорізької області за плідну працю в інтересах громади

 

Напередодні професійного свята та з нагоди 100-річчя запровадження державної служби в Україні, в концертному залі Запорізької обласної філармонії відбулися урочистості, в яких взяли участь голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак та його заступник Владислав Марченко.

Вітаючи держслужбовців, які працюють у державних установах області, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак поділився своїми спогадами про початок трудової діяльності, власне, на державній службі:

- Я пам’ятаю з чого починав свій перший робочий день у житті як держслужбовець - з присяги на вірність служіння народу України. Це дуже відповідальна місія і я знаю, як нелегко працювати в умовах творення молодої держави. В країні відбуваються зміни, які, я впевнений, дозволять нашій державі посісти достойне місце в єдиній родині Європейських держав. І рушіями цих змін є саме держслужбовці. Дякую вам за відданість справі й інтересам громади, - зауважив  Григорій Самардак.

Голова Запорізької обласної ради від імені всього депутатського корпусу подякував також працівникам обласної державної адміністрації за співпрацю із органами місцевого самоврядування у реалізації державних та обласних програм розвитку.

Разом з побажаннями міцного здоров’я, професійного росту та гідної оцінки своєї праці з боку держави та суспільства, Григорій Самардак вручив кращим працівникам нагороди та грамоти за плідну працю й віддану службу.

Завершились урочистості концертною програмою у виконанні артистів філармонії та академічного козацького ансамблю «Запорожці».

Посилання на сайт: http://zor.gov.ua/content/golova-zaporizkoyi-oblasnoyi-rady-grygoriy-samardak-podyakuvav-derzhsluzhbovcyam-zaporizkoyi

Опубліковано в ЗМІ про нас

     21 червня у концертному залі ім.М.І.Глінки пройшли урочисті заходи з нагоди Дня державної служби. Відмінністю  цьогорічних урочистостей було відзначення 100-річчя запровадження цього державного інституту в Україні. Саме тому  День державної служби блув покликаний вкотре підкреслити визначальну роль держави у розвитку українського суспільства.
     Урочистості з нагоди професійного свята відкрив академічний ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії, виконавши Гімн України.  Державних службовців області привітали голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, заступник міського Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Пустоваров.
     Костянтин Іванович перш за все зачитав вітання державним службовцям області від Президента України Петра Порошенка та подякував усім за сумлінну службу і командний дух на благо процвітання країни.
Очільники відзначили провідну роль державних службовців, на яких покладено надзвичайно важливу місію, адже саме вони є виразниками ініціатив та інтересів простих людей на державному рівні. Від професіоналізму і чесності кожного державного службовця, їх відношення до людей, вміння швидко і якісно приймати управлінські рішення, залежить рівень довіри до влади в цілому.
      Григорій Самардак та Анатолій Пустоваров побажали державним службовцям міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні, виваженості, витримки та належного виконання посадових обов’язків і у подальшій діяльності, а від життя – лише радості та задоволення.
    Після урочистого відзначення кращих представників професії всіх присутніх чекав творчий подарунок - концерт провідних колективів та артистів Запорізької обласної філармонії. Із побажаннм багатьох років  процвітання на благо могутньої держави Україна від імені усього колективу Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою глядачам представили яскраву програму.
     Вишуканості концертній програмі додав виступ струнного квартету філармонії. Прозвучали композиції Лео Деліба «Дует квітів» з опери «Лакме» та Джакомо Ферілі «Одне велике коханя», солістами виступили -  Юлія Якса, Вікторія Шестакова та Микола Квєтков.
     Ансамбль бандуристів «Божена» в черговий раз дивував незвичним звучанням українського народного інструменту. Разом з артистом академічного симфонічного оркестру Сергієм Новіковим (пан-флейта) ансамбль виконав композицію Джеймса Ласта «Одинокий пастух».
     Порадували патріотичним настроєм та відомими українськими хітами Поліна Гонтарь, Юлія Якса, Тетяна Лаврик, Богдан Хижняк та Герман Романченко.
   Впевнені, що тільки спільними зусиллями ми подолаємо труднощі сьогодення та забезпечимо краще майбутнє України!

Опубліковано в Новини