Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 28 грудня 2018 — Запорізька обласна філармонія

       Напередодні Нового Року всі очікують на дива та омріяні подарунки. А для Запорізької обласної філармонії вже стало прекрасною новорічною традицією дарувати запоріжцям святкові музичні подарунки та створювати особливий чарівний настрій! Тож, 27 та 28 грудня (а 28 грудня двічі) концертний зал імені М.І. Глінки став центром чародійства і здійснення мрій!
      Як завжди, у залі – аншлаг! Квитки на святкову концертну програму «Happy New Year» академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії були розкуплені ще задовго до дати проведення, адже шанувальники філармонійного мистецтва впевнені, що знаний колектив під керуванням головного диригента, народного артиста України В'ячеслава Реді обов'язково здивує своєю харизматичністю та фантастичною музикою.
       Програма концерту – як новорічна ялинка – яскрава, різнобарвна, запашна і таїть в собі багато неочікуваних сюрпризів. Тут: шедеври світових і вітчизняних митців, арії з відомих оперет і опер, джазові мотиви та улюблені естрадні композиції. Кохання, ненависть, радість зустрічі та смуток від розлуки, щастя і очікування дива звучали у виконанні оркестру.
       Всю стихію зимових свят і яскравих емоцій передали артисти за допомогою музики. У ці святкові вечори чарівний вокал зі сцени подарували спеціальні гості – лауреати міжнародних конкурсів, солісти Харківського національного академічного театру опери та балету Юлія Антонова (сопрано) і Володимир Єфименко (баритон), а своєю майстерністю підкорювали глядачів солісти академічного симфонічного оркестру – заслужені артисти України Ілона Турчанінова (гармоніка), Віталій Солом'янчук (ксилофон) та диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру, керівник – Дмитро Мітнік. Під час виконання номерів музиканти продемонстрували не тільки свій музичний професіоналізм, а й акторську гру. Кожен виступ артистів супроводжувався шквалом овацій, вигуками «браво» та «біс»!
        Неповторне свято музики «Happy New Year» пройшло у сповненій піднесеного настрою атмосфері, висока виконавська майстерність та різноплановий репертуар концерту викликали справжній феєрверк емоцій у слухачів. Також, особливого новорічного колориту додали тематичні костюми артистів на вбрання сцени!
        Багато теплих, щирих побажань звучали для слухачів від ведучих концерту – Світлани Холод та Миколи Петюка, а віддані шанувальники дякували за талант, незабутні емоції та враження від концерту бурхливими оплесками, теплом, і морем квітів. Кожного разу зал довго не відпускав музикантів зі сцени, «купаючи» їх у своїй любові! Невичерпна енергія та найвищий рівень професіоналізму – ось запорука популярності академічного симфонічного оркестру!

Всім щасливого Нового Року та Різдва!

Опубліковано в Новини