Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 26 грудня 2018 — Запорізька обласна філармонія

 Дивовижна Новорічна шоу-програма на головній концертній сцені Запоріжжя

та захоплююча інтермедія біля Красуні-Ялинки!

Новорічні та різдвяні свята – це магічний час, коли кожен мріє здійснити найзаповітнішу мрію та поринути у пригоди!
Запорізька обласна філармонія з радістю запрошує найрозумніших, найкрутіших, найстильніших і найвідважніших у фантастичні непередбачувані пригоди, сповнені чудес та справжнього дива.
 У святковій шоу-програмі є все, про що мріють дітлахи: драйвова музика, пісенні хіти, запальні танці, веселі ігри та різноманітні несподіванки!
На вас чекає багато ексклюзивного – дизайнерські костюми, яскраві декорації, великий  світлодіодний екран повний ілюзій. Сучасні технології допоможуть створити атмосферу доброї новорічної казки для дітей та батьків. Глядачі не тільки спостерігатимуть за подіями на сцені, а й самі візьмуть участь у запеклих піратських боях з підступним Капітаном Крюком та лихою відьмою Урсулою, політають з Джином на килимах-літаках, зануряться у підводний світ русалоньки Аріель та запустять небесні ліхтарики з Рапунцель і Юджином. Діти поринуть у надзвичайний магічний світ та допоможуть врятувати свято та перемогти лиходійські чари.
Дід Мороз та Снігуронька разом з улюбленими мультиплікаційнійними героями порадують сюрпризами біля Ялинки та зарядять новорічним настроєм.
Хочете дізнатися, що станеться з нашими героями? Тоді чекаємо Вас у Запорізькій обласній філармонії!


Новорічне шоу буде цікавим малюкам віком від 2 до 6, корисним юним красуням і супергероям від 7 до 14 років і просто необхідним всім, кому від 15 до 95!
Загальна тривалість програми: 1 година. 15 хв.
Для колективних заявок знижки!

Опубліковано в Афіша

Дорогі друзі!

Шановні колеги!

Колектив козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії на чолі з
художнім керівником,
заслуженим діячем мистецтв України Лілією Гринь!
Мистецький колектив
комунального закладу «Запорізька обласна філармонія»
Запорізької ради щиро вітає вас із 25-річчям!


       25 грудня 1993 року відбулась презентація колективу  козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії!
    Щиро вітаємо всіх причетних до цієї події  перших керівників, перший склад артистів та усіх, хто працював і працює наразі в нашому колективі, хто створює історію улюбленого ансамблю!
     Академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці»  є одним із провідних творчих колективів Запорізької області, який успішно відроджує народні традиції, плекає українську спадщину. «Запорожці» – це колектив яскравих особистостей, митців, справжніх професіоналів, знаних у всій країні. Це плеяда справжніх зірок! І сьогодні колектив знаходиться в розквіті сил, сузір'ї талантів та щирості емоцій.
    Шановні колеги! Ви робите неймовірно важливу справу. Даруючи людям радість, наповнюєте їх серця і душі любов'ю та красою, а пропагуючи національну культуру звеличуєте рідну Україну!
    Бажаємо вам міцного здоров'я, родинного щастя, миру й добра, невичерпного натхнення та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці майбутніх поколінь українського народу!
       Нехай у ваших серцях завжди палає вогонь творчості, а натхнення й професійні задуми знаходять відгуки в душах вдячних шанувальників!


Ми пишаємося кожним з вас та дякуємо за сумлінну, самовіддану працю на благо мистецтва!

За дорученням колективу,
з повагою
генеральний директор,
заслужений працівник  культури України                                                                                                                                        ІРИНА Конарева

м. Запоріжжя
грудень 2018

Опубліковано в Новини

ИНДУСТРИАЛЬНОЕ ЗАПОРОЖЬЕ

АНАСТАСИЯ КАРАТЕЕВА

В областной филармонии показывают новогоднюю шоу-программу для детей

Премьера новогоднего представления «Хрюшталева туфелька» в Запорожской областной филармонии собрала аншлаг. Яркая программа с участием популярных сказочных героев понравилась и детям, и взрослым.

новогоднее представление в филармонии 

В основе сюжета — приключения королевы, которую злая ведьма Урсула превратила в свинку. Чтобы вновь стать красавицей королева вместе со своим другом придворным шутом ищут помощи у разных сказочных героев. Помочь пытаются Джин, Рапунцель, ослик и котик из «Шрека».

Во время приключений герои обращаются за помощью и к залу — дети то поют, то танцуют вместе с ними.

Выясняется, что злая Урсула на самом деле мечтает отпраздновать Новый год в теплой компании родных и близких людей, но ее никто не любит. Из-за этого она и злится, желая отнять Новый год у всех вокруг, лишив детвору праздника.

новогоднее представление в филармонии 

В финале на помощь королеве приходит главный волшебник зимней сказки — Дед Мороз со Снегурочкой. Урсула отказывается от своего злого плана и они решают отпраздновать самый долгожданный день в году вместе.

Во время финальной песни Дед Мороз приглашает детей к елке, которая установлена в фойе филармонии. И здесь программа продолжается конкурсами, танцами и хороводом вокруг новогодней красавицы. С детьми отплясывают и новые герои — Олаф, Фиксики и разные звери.

 

Красивая добрая сказка не оставит равнодушными ни детей, ни взрослых, и заставит поверить в чудо.

«Индустриалка» сообщала, интермедию у елки и шоу «Хрюшталева туфелька» смотрите в филармонии 24 и 25 декабря, 2-5, 7 января в 11.00, 13.00; 26, 27  декабря в 14.00; 6 января в 12.00.

Программа рассчитана на детей от 4 до 14 лет.

Билеты по 80 грн. (без подарка).

ссылка на сайт: http://iz.com.ua/zaporoje/v-zaporozhskoy-filarmonii-vyisadilsya-desant-skazochnyih-geroev-foto

Опубліковано в ЗМІ про нас