Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 21 жовтня 2018 — Запорізька обласна філармонія

     21 жовтня у концертному залі імені Глінки в рамках культурно-мистецького проекту «Філармонія-дітям» відбулась прем’єра музично-пізнавальної програми «СІРНИК-ЗАПАЛЬНИК».  
    Всім важливо знати та пам’ятати, як треба боротися з небезпекою виникнення вогню, щоб захистити себе та оточуючих. Артисти Запорізької обласної філармонії створили нову програму для дітей на дуже актуальну тему протипожежної безпеки.
    Нудьгувати глядачам не довелось - пізнавальний сюжет легко запам’ятався дітям та сподобався дорослим корисними порадами. Лісова «банда» - сильний Вовк, хитра Лисичка та милий Кажанчик – зустріли бешкетницю Лізу, яка втікла до лісу з сірниками. Казкові герої програми у доступній ігровій формі познайомили дітей з важливими та корисними правилами пожежної безпеки. Глядачі знайшли відповіді на такі питання, як «Вогонь – наш друг, чи ворог?», «Яка небезпека ховається у вогні?», «Що треба робити у небезпеці?». Яскраві костюми, сучасні образи та пісні – все це створило чудову атмосферу веселого і пізнавального дитячого свята.
    Нові грані свого таланту відкрив молодий талановитий соліст філармонії Герман Романченко. Стильний Вовчик сподобався як малятам, так і дорослим.  Тетяна Лаврик та Поліна Гонтарь полонили глядачів красою та професіональним вокалом. Богдан Хижняк у ролі пожежника розказав як треба себе вести при виникненні пожежі, допоміг виховати повагу та посилив зацікавленість малят до цієї поважної професії. Глядачам сподобалась запальна, весела Ліза, що вважала себе крутішою за всіх, гралась з вогнем і наробила у лісі лиха. Артисти закликали «Не пали вогонь, обережним будь» - діти радо підспівували відомі мотиви сучасних пісень та вчились обережно поводитись з вогнем. Цікаві повчальні тексти на тему протипожежної безпеки написала Анна Миронова. Чудовий, яскравий відеоряд пізнавальної пригоди підготувала Марина Євченко.
    Знання правил пожежної безпеки допомагають людям зорієнтуватися та правильно організувати власні дії у небезпечній ситуації. Питання пожежної безпеки для дітей дуже важливе, тому, батьки і вчителі повинні приділяти належну увагу цьому питанню у вихованні дітей. Чекаємо Вас на наступних показах музично-пізнавальної програми  «СІРНИК-ЗАПАЛЬНИК».  
     До уваги керівників організацій та установ: колектив філармонії підготував програму у виїзному форматі, яка вже з успіхом та користю пройшла у дитячому навчальному закладі №101, школі-інтернаті «Козацькому ліцеї» та загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  гімназії №31.
      Ми чекаємо на вас  у концертному залі імені Глінки та готові до взаємодії і співпраці щодо проведення музично-пізнавальної  програми «Сірник-запальник» на виїзних концертних майданиках

Опубліковано в Новини