Фільтрувати матеріали за датою: січня 2018 — Запорізька обласна філармонія

Запорізька область, з її безкрайніми степами та зеленими берегами Дніпра, з сакральними Хортицею та Кам’яною Могилою, з мальовничими річками та ставками, з неповторним українським колоритом та яскравими представниками різних національностей гостинно чекає на гостей з усіх країв. У нас є на що подивитися, є що показати, і є чим пишатися. Ми радо запрошуємо туристів з далеких країн, гостей з усієї України, і вони відвідують нашу область, надовго зберігаючи яскраві враження та теплі почуття.
    А щоб ще раз показати всю красу нашого краю, комунальний заклад „Запорізький обласний краєзнавчий музей” Запорізької обласної ради за підтримки Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації оголошує проведення у 2018 році обласного фотоконкурсу „Запорізька область. The best travel photo” для створення туристичного іміджу Запорізької області.
    Кожен учасник може надіслати до 4 фотографій У конкурсі можуть брати участь фізичні особи, яким виповнилося 16 років, юридичні особи та громадські організації які офіційно подадуть заявку про участь. Заявки та фотороботи приймаються за адресою: 69063, м. Запоріжжя, вул. Троїцька, 29, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

    Телефон для довідок: (061) 239-06-33, 096-109-04-56.
    Голосування за найкращі роботи буде відкритим - в соціальній мережі Фейсбук  на сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100023878486863
    Участь у конкурсі передбачає згоду на використання фотографій у друкованій, сувенірній продукції, на інтернет-ресурсах, виставках з метою популяризації Запорізької області.
    Прийом робіт триватиме до 30 червня 2018 року. Підсумки конкурсу буде підбито 25 вересня 2018 року. За результатами конкурсу в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відбудеться виставка з використанням 100 найкращих фоторобіт переможців.
    

Положення
про проведення у 2018 році обласного фотоконкурсу
для створення туристичного іміджу Запорізької області

І. Загальні положення

1.1. Обласний творчий фотоконкурс для створення туристичного іміджу Запорізької області (далі – Конкурс) засновано комунальним закладом «Запорізький обласний краєзнавчий музей» Запорізької обласної ради. (далі – Музей). Підготовку та проведення Конкурсу здійснює Музей.
За результатами Конкурсу в Музеї відбудеться виставка з використанням 100 найкращих фоторобіт переможців Конкурсу.
1.2. Основною метою проведення Конкурсу є розкриття внутрішнього туристичного потенціалу Запорізького краю та створення позитивного іміджу області.
1.3. Завдання конкурсу:
залучення населення до питання розвитку туризму;
інформаційне та рекламне забезпечення популяризації туристичної сфери;
представлення обласного туристичного продукту на регіональному, всеукраїнському рівні;
формування та просування туристичного продукту області через мережу Інтернет.

ІІ. Порядок проведення та умови участі у Конкурсі

2.1. Конкурс є відкритим. У ньому можуть брати участь фізичні особи        (яким виповнилося 16 років), юридичні особи та громадські організації які офіційно подали заявку про участь у Конкурсі.
2.2. Участь у Конкурсі передбачає згоду на використання фотографій у друкованій, сувенірній продукції, на інтернет-ресурсах, виставках з метою популяризації Запорізької області.
Учасники конкурсу при поданні робіт зобов’язані дотримуватись  вимог законодавства про авторські права.
2.3. Конкурс проводиться протягом січня - вересня 2018 року у ІІІ етапи:
І етап - з 15 січня по 30 червня 2018 року - прийом робіт.
ІІ етап - з 1липня по 31 серпня 2018 року - відбір поданих                     робіт в соціальній мережі Фейсбук                                                                                            ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100023878486863).
ІІІ етап - з 1 по 25 вересня 2018 року - підведення підсумків Конкурсу.
2.4. Для участі у Конкурсі подається заявка за формою, згідно з додатком 1, підписана учасником.
2.5. Кожен учасник може надіслати до 4 фотографій.
2.6. До участі у Конкурсі допускаються фотографії, зроблені на плівку або цифровою технікою з використанням будь-якої технології аналогового негативно-позитивного фотопроцесу та цифрових редакторів зображення з мінімальним застосуванням технологій та елементів Digital Art.
2.7. Файли надсилаються у форматі .jpg, розміром не менше 3500 px по довгій стороні, роздільною здатністю 300 dpi.
2.8. Підпис до фотографії має містити прізвище, ім’я автора, назву роботи, місце зйомки. Підпис електронних файлів слід робити таким чином: prizvyshche_imia_01_nazva_mistse.
2.9. Оцінка поданих проектів робіт здійснюється згідно з критеріями, що пред’являються до ескізу зображувального елементу:
    оригінальність ідеї та зміст художнього рішення мають відображати мету і завдання Конкурсу;
    наявність елементів, образів або символів, що асоціюються з ключовими туристичними об’єктами Запорізької області;
    врахування основних туристичних принад та переваг регіону (сакральні пам’ятки, козацьке минуле, рекреаційно-оздоровчий потенціал, поліетнічність та багатокультурність, індустріальна спадщина);
    актуальність з огляду на пріоритети розвитку туристичної галузі на території Запорізької області;
    технологічна універсальність (збереження можливості візуалізації, ідентифікації та прочитання при змінах розміру, однаково вдалий вигляд як в кольоровому, так і в монохромному варіанті);
    можливість розміщення на будь-яких поверхнях (папір, картон, скло, пластик, дерево, метал).
2.11. Заявки на участь надсилаються на поштову адресу Музею у письмовому та електронному (з подальшим надсиланням поштою) вигляді.
    Фотографії надсилаються в електронному вигляді. Роботи також можуть надсилатися на електронних носіях (DVD-RW, Flash memory) або подаватися особисто або поштою.
    Заявки та фотороботи приймаються за адресою: 69063, м. Запоріжжя, вул. Троїцька, 29, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Телефон для довідок: (061) 239-06-33, 096-109-04-56.
2.12. У разі надання неповного пакету документів чи недотримання формату фотографій роботи повертаються на доопрацювання.

IІІ. Визначення переможців Конкурсу та нагородження

3.1. Визначення переможця Конкурсу здійснюється відкритим голосуванням на сторінці конкурсу у соціальній мережі Фейсбук.
3.2. Переможець нагороджується Грамотою Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації.
3.3. Всі учасники Конкурсу відзначаються дипломами учасника фотоконкурсу.


Додаток
                            
до Положення про проведення у 2018 році обласного фотоконкурсу для створення туристичного іміджу Запорізької області
(розділу ІІ пункт 2.4.)

Прізвище, ім’я, по батькові*

Дата народження*

Місце проживання*

Місце роботи (навчання), посада

Адреса для листування*

Електронна адреса*

Контактні телефони*

*- обов’язкові поля для заповнення

Учасник погоджується з використанням та обробкою персональних даних відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Учасник надає згоду на використання фоторобіт, направлених на Конкурс, згідно з Положенням для промоції Запорізької області відповідно до законодавства про авторські права.

Дата                                                                                   Підпис учасника

Опубліковано в Новини

     В обласній бібліотеці для дітей „Юний читач” Запорізької обласної ради за підтримки Департаменту  культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної держадміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження переможців обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку „Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитись на дорогах!”. Конкурс, ініційований українською асоціацією працівників бібліотек для дітей України та громадським рухом Миколи Томенка „Рідна країна”, мав на меті посприяти вихованню у дітей культури поведінки на дорозі та створити умови для реалізації їхніх творчих здібностей та талантів.
    Серед 152-х учасників із Запорізькій області переможцями стали Анастасія Куріленко з Гуляйполя (1 місце), Єлизавета Спірідонова з смт. Веселе та Анастасія Кльованик з смт. Більмак (відповідно 2 та 3 місця). Окрім цього, обласним журі були ви-значені переможці окремо від кожного району Запорізької області та від обласного центру.
    Крім грамот та дипломів за призові місця, всі учасники конкурсу отримали брелоки-світловідбивачі від фонду „Рідна країна”, який на заході представляв його регіональний представник, депутат Верховної Ради шостого скликання, виконавчий директор Запорізької Спілки Промисловців і Підприємців у Запорізькій області „Потенціал” Валерій Крайній.
    Свої привітання учасникам конкурсу висловила головний спеціаліст Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Ірина Пономаренко, а працівники Управління патрульної поліції  у Запорізькій області нагадали дітям про важливість дотримання правил дорожнього руху.
    На учасників конкурсу чекало ще чимало сюрпризів: зустріч з казковими персонажами, концерт від юних музикантів Запорізької дитячої музичної школи № 3, а також „солодка екскурсія” до Запорізької кондитерської фабрики.

Опубліковано в ЗМІ про нас

Україна давно стала другою батьківщиною для багатьох народів, у Запорізькій області  проживають 130 національностей. В області зареєстровано близько 95 громадських об’єднань національних меншин.
    Директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації Владислав Мороко зазначив:
     - У Запорізькій області мирно проживають усі нації та народи,  споріднені спільністю історичної долі, багатовіковими взаєминами в релігійному, культурному, господарському, суспільно-політичному житті. Запорізька область є регіоном з різноманітною суспільною структурою, в якій широкий спектр етнічних, релігійних та культурних ідентичностей розвивався протягом багатьох століть. Така різноманітність збагачує наш регіон, але є значним викликом, оскільки в умовах гібридної війни існує ризик виникнення конфліктів у сфері міжетнічних і міжконфесійних відносин, радикалізації та проявів екстремізму в діяльності окремих об'єднань національних меншин та релігійних громад.
    Виходячи з цього, гарантії захисту прав усіх етнічних спільнот, збереження і розвиток їхньої національної самобутності є основною умовою утвердження миру і злагоди в українському суспільстві, одним із невідкладних спільних завдань держави і громадянського суспільства.
    З цією метою в області активно працює Координаційна рада громадських об’єднань національних меншин при голові облдержадміністрації, до якої увійшли представники 28 національно-культурних товариств. У 2017 році було проведено чотири засідання Координаційної ради громадських об’єднань національних меншин при голові облдержадміністрації.
    У 2017 році виділено та реалізовано 310,0 тис. грн. на заходи Програми підтримки розвитку культур національних меншин на 2017 рік. Ці кошти були спрямовані на масові культурно-мистецькі заходи, такі як презентація «Національного подвір’я» під час Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці», заходи з нагоди Дня Державного Прапору України та Дня незалежності України, на проведення днів культури національних меншин, які проживають на території області. Визначними подіями для області було відзначення 155-річчя переселення болгар до Таврії у містах Запоріжжя та Мелітополь, у Приморському та Приазовському районах за участю офіційної делегації з Болгарії та відкриття польсько-українського центру в Запоріжжі.
    Усі ми різні, усі маємо однакові права – в цьому наша сила й самобутність.

Опубліковано в Новини

   З 1 по 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай Вікімандри українською», мета якого — наповнення інформацією вільного ілюстрованого онлайн путівника довідковою інформацією про подорожі українською мовою. Запорізькі учасники конкурсу зможуть докладно розповісти про цікавинки нашого краю чи місця, де вони побували.
    Вікімандри – один з проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо відома вільна енциклопедія Вікіпедія. Метою проекту Вікімандри є створення вільних ілюстрованих путівників різними мовами світу.
    Завданням конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» є наповнення вільного путівника довідковою інформацією про подорожі українською мовою, та надання практичної інформації про Україну іншими мовами. Проект Вікімандри має потенціал стати найповнішим вільним путівником, що міститиме найбільшу кількість цікавої та важливої інформації. ГО «Вікімедіа Україна» готова провести тренінги з редагування Вікімандрів.
    У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Завдання конкурсантів — створювати нові та покращувати статті у Вікімандрах українською мовою, а також створювати нові статті про Україну у Вікімандрах іноземними мовами. Як приклад для  створення нової статті можна розглянути інформацію про Київ - https://uk.wikivoyage.org/wiki/%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2
    Організатори конкурсу вважають, що проведення конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» дасть можливість поділитися своїми враженнями з мандрівниками та підготуватися до нових мандрівок, а головне — створити якісний контент про куточки України й одночасно доповнити вільний путівник українською мовою.
    Дев’ять переможців конкурсу отримають цінні сертифікати в онлайн-магазинах на туристичне, велосипедне приладдя тощо, а переможець конкурсу в загальному заліку виграє головний приз — туристичну подорож у межах України.
    Як зазначають організатори, проведення конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» дасть можливість поділитися своїми враженнями з мандрівниками та підготуватися до нових подорожей, популяризувати туристичну привабливість українських міст, містечок та сіл, їх історико-культурної спадщини та пам’яток природи, інших цікавих для мандрівників місць.
    Електронна скринька Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,
сторінка проекту
https://ru.wikivoyage.org/wiki/Вікімандри:Конкурс_«Підтримай_Вікімандри_ українською»

Опубліковано в ЗМІ про нас

ИНДУСТРИАЛЬНОЕ ЗАПОРОЖЬЕ

Светалана Олейник

В филармонии покажут «Лісову пісню», джаз и лазерное шоу

205 концертов дали в Запорожской областной филармонии за 4 месяца нынешнего, 78 сезона. На них побывали больше 37 тыс. зрителей. Об этом сообщила генеральный директор филармонии Ирина Конарева, подводя промежуточные итоги сезона.

К слову, в этом году, но уже в следующем сезоне, академическому казацкому ансамблю песни и танца «Запорожці» областной филармонии будет 25 лет. Коллектив постоянно удивляет зрителей расширением диапазона исполнения и собирается делать это и дальше. Так, на днях состоялся масштабный концерт «Симфония будущего». Звучала народная симфония единения «Украина» современного отечественного  композитора Владимира Зубицкого. Выступали академический симфонический оркестр филармонии под управлением Вячеслава Реди, ансамбль «Запорожці» и Львовский Галицкий академический камерный хор.

— Хочу поблагодарить за хорошие отзывы об этом концерте, — отметил главный хормейстер ансамбля «Запорожці» Сергей Черногор. — Это было очень яркое незабываемое событие, в том числе и в моей жизни. Я до сих пор под впечатлением. И, засыпая, слышу мелодии их этого концерта. На нас ложилась огромная задача в народном плане. Это исполнение цитат песен «Степом», «Щедрик», Брамса. Владимир Зубицкий взял цитаты из различных народных источников и воплотил это в своей симфонии. Мы исполняли 4-ю часть. Но впереди нас ждут и другие премьеры.

Что покажут в филармонии

— Ближайшая премьера — «Лісова пісня», 17 февраля, — продолжает Сергей Черногор. — Это будут цитаты из пьесы Леси Украинки. В постановке объединены романсы, поэзия и хореография. Думаю, это будет не менее яркое событие в жизни ансамбля «Запорожці». И, конечно, готовимся к юбилею — покажем лучшее и новое.

Как рассказала Ирина Конарева, по пожеланиям зрителей в репертуар филармонии добавят джаза. И вскоре презентуют новый коллектив «Диксиленд» — джазовый. В его составе — артисты академического симфонического оркестра. А еще пригласили солистку Александру Михайличенко.

— На мой взгляд, Александра Михайличенко — джаз-вумен в Украине, — считает Ирина Эдуардовна.

Концерт «Диксиленда» «Призраки джаза» запланирован на 22 марта.

Из интересных событий сезона сотрудники филармонии также отметили концерты симфонического оркестра «Большие романтики» (9 февраля) и «Музыка кино» (23 февраля), концерт скрипача Владимира Галиченко  (1 марта) и солистки Юлии Яксы (23 марта), праздничный концерт «Формула любви» (5, 6, 7 марта) и проект «Планеты» симфонического оркестра с лазерным шоу (26, 27 апреля). 1 мая на открытой смотровой площадке-крыше музея истории казачества на Хортице пройдет концерт коллективов филармонии.

Весной состоится традиционный Международный конкурс-фестиваль детского и юношеского исполнительского искусства «Аккорды Хортицы».  Отборы уже начались.

В программе возможны изменения.  Пожалуйста, уточняйте в филармонии.

ссылка на сайт: http://iz.com.ua/zaporoje/udivyat-v-filarmonii.html

Опубліковано в ЗМІ про нас

Хто з нас не мріяв побувати в чарівній казці, де збуваються мрії від помаху чарівної палички, де можна доторкнутись до сяючої зірки, чи в мить перетворитись на справжню королеву або лицаря?!

Мистецький проект «Філармонія – дітям» у новому концертному сезоні знову порадує маленьких глядачів цікавими та пізнавальними концертами. На юних запорожців та їх батьків вже чекає незабутня зустріч з улюбленими композиціями відомих казок «Садко», «Казка про царя Салтана» та багато інших у програмі «Казковий світ музики».

Найкращі музичні твори П.Чайковського, М.Римського-Корсакова, А.Дворжака, К.Дебюссі, М.Мусоргського, М.Лисенка та інших всесвітньовідомих композиторів нададуть всім присутнім натхнення, радості та безліч яскравих вражень, а справжня професійна майстерність солістів Запорізької обласної філармонії подарує атмосферу справжнього культурного відпочинку.

Провідниками у казковий світ музики для вас стануть :


Олександр Лихацький - тенор
Володимир Галіченко – скрипка
Тетяна Лаврик - сопрано
Ганна Юшкевич-Заворотна - сопрано
Іоланта Дамаскіна – концертмейстер
Світлана Ангеловська – музикознавець

Квитки продаються в касі  філармонії  та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії: 236-44-67

Телефони білетної агенції musin.zp.ua(061) 701-0-107

                                                                   (093) 701-0-107

                                                                   (098) 701-0-107

                                                                   (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша
Субота
27
січня
19:00

ІРИНА ФЕДИШИН

Квитки продаються в касах обласної філармонії та білетної агенції musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії        236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                    (098) 701-0-107

Опубліковано в Афіша
Субота
27
січня
16:00

К ЭЛИЗЕ

Музично-літературна програма для дітей

     

     Світові шедеври класики – це дорога у новий і неймовірний вимір музики, до якого глядачів запрошує Запорізька обласна філармонія.
     Музика пробуджує творчу думку митців, дарує нові емоції та почуття, а її поєднання з вокалом та глибоким і проникливим поетичним словом – це яскравий симбіоз, що створює захоплюючий мистецький вихор. 
     За допомогою художньої літератури і музики артисти філармонії допоможуть поринути глядачеві у чарівний світ краси й мистецтва. 
У програмі «К Элизе» прозвучать уривки з оповідань К. Паустовського «Незнайомець», «Кошик з ялиновими шишками», «Тарас Шевченко», фрагменти з поеми В. Федорова «Бетховен». У поетичну канву гармонійно вплетена музика В.А. Моцарта, Е. Гріга, Л. Бетховена.
     Запрошуємо всіх насолодитися прекрасним поетичним вечором та отримати естетичне задоволення від кращих зразків світового мистецтва.
    Автор та ведуча-музикознавець – заслужений працівник культури України Алла Ходакова

Квитки продаються в касах обласної філармонії та білетної агенції musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:         236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                    (098) 701-0-107

                                                                    (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша
П'ятниця
26
січня
18:00

СИМФОНІЯ МАЙБУТТЯ

Прем'єра року!

СИМФОНІЯ МАЙБУТТЯ

Академічний симфонічний оркестр

Головний диригент - народний артист України Вячеслав Редя

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

Художній керівник - заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь

Львівський Галицький академічний камерний хор

Керівник - народний артист України Василь Яциняк

Заслужений діяч мистецтв України Володимир Зубицький

            В. Зубицький - український композитор, баяніст, диригент, заслужений діяч мистецтв України. Його музика також сучасна, глибока та відкрита. Композитор симфонізував мелодії усіх регіонів країни та мовою музики  показав, що українці єдина нація.

       Події, які відбуваються на Сході України, яскраво відтворюються у творі Народна симфонія єднання "Україна.".  Пролог читає сам автор. Хорові партії виконують: академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці" Запорізької обласної філармонії та  Львівський Галицький академічний камерний хор.

         Музика, яка запалює серця! Мистецтво, що об'єднує - від Львова до Запоріжжя! 

Ціна квитка від 100  грн.

 

Опубліковано в Афіша

 Запорізька обласна філармонія продовжує радувати своїх маленьких глядачів святковими заходами. Тож, 14 січня на багаточисленні прохання глядачів у концертному залі імені М.І. Глінки відбулося два покази музично-хореографічної казки «Лускунчик» за мотивами відомого балету П.І. Чайковського.

Артисти академічного симфонічного оркестру під орудою головного диригента, народного артиста України Вячеслава Реді та Запорізького муніципального театру танцю (керівник – заслужений працівник культури України Лариса Неверова) подарували маленьким гостям подорож у казковий світ мрій. Вони стали учасниками справжніх захоплюючих пригод. З головними героями – Марі та Лускунчиком діти побували у  ляльковій країні, де разом перемогли злого Мишиного Короля і відчули себе справжніми героями. Потім вирушили на Королівський бал до Марципанового Палацу і зустрілися з цікавими гостями з різних країн світу: жагучої Іспанії, таємничого Сходу та чарівного Китаю. Дорослі разом з малятами мали змогу  насолодилися неперевершеною хореографією, яскравими костюмами та витонченою, неповторною музикою.  Особливого настрою, казкової атмосфери та відчуття фантастики додав великий світлодіодний екран, завдяки якому глядачі миттєво потрапляли  на сторінки відомого твору.

 Перед початком музичної казки «Лускунчик» для дітей Запорізького обласного спеціалізованого будинку дитини «Сонечко» та юних журналістів «Школи радіо» м. Запоріжжя було проведено оглядові ЕКСКУРСІЇ оновленими концертними залами обласної філармонії.  Дітей вразило знайомство з прекрасною монументальною спорудою – Пам’яткою архітектури та містобудування та  відвідування концертного залу імені М.І. Глінки — одного з кращих залів Європи, який відмічений унікальними акустичними можливостями. Маленькі гості побачили його ошатне оздоблення, нові комфортні крісла та дивовижну кришталеву люстру.  В рамках екскурсії  шанувальники музичного  мистецтвавідвідали головну сцену з  сучасним звуко- та світлообладнанням, гримерні кімнати артистів, камерний і колонний зали.

Особливу зацікавленість викликала виставка музичних інструменів з унікальними експонатами – це: солодкоголоса скрипка, гордість українського народу – бандура, сопілки, козобас, ніжна флейта, тромбон, тарілки  та більш сучасний представник – синтезатор. Окрім самих інструментів, у Інформаційному довіднику експозиції відвідувачі ознайомилися із досить цікавою інформацією про кожен інструмент: його складові; групу,  до якої він відноситься, історію створення, ім׳я творця тощо.

Колективно відвідали захід вихованці центрів дитячої творчості, дитячих шкіл мистецтв, дитячих музичних шкіл м. Запоріжжя.

Відвідування філармонії та музично-хореографічна казка «Лускунчик» продовжила прекрасну святкову пору, підняла всім гостям настрій та на цілий рік зарядила позитивною енергією. А після закінчення заходу багато глядачів цікавилися коли матимуть змогу ще раз побачити цей прекрасний проект. Тож, Запорізька обласна філармонія обов’язково подарує своїм друзям ще не одну довгоочікувану зустріч з чарівним казковим світом.

Опубліковано в Новини
Сторінка 1 із 4