• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 19 вересня 2021 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
19
вересня
18:00

ВСІ ЧОЛОВІКИ ЗРАДЖУЮТЬ

«Всі чоловіки «ЗРАДЖУЮТЬ»

За п'єсою Еріка Ассу "Круті віражі"

Вистава має вікове обмеження: +18

Чоловіки іноді залишаються вдома самі. Що вони роблять? Читають вдома книжки? У гаражі ремонтують автомобіль? Грають на комп'ютері якийсь ігри? Або можуть виходити на полювання поки немає дружини вдома.

Ця історія про те, як один «мисливець» пішов на полювання до місцевого бару, щоб спіймати «дику кішку». Що відбулося далі та що трапилось з ним? Залишився він «мисливцем» або став «здобиччю»?

Ви все побачите…

Жанр: майже комедія

Тривалість: 1 година 45 хвилин

Мова: російська

Режисер-постановник – Артур Опрятний

Дійові особи та виконавці: МАКС – Євген Звягін, МАРГО – Маргарита Савенко

Опубліковано в Афіша

      Мистецький проєкт "ФІЛАРМОНІЯ - ДТЯМ" відкриває концертний сезон! 

     До 30-ї річниці Незалежності України! Запорізька обласна філармонія запрошує юних та дорослих  глядачів на музичну казку «Козацька сила» за мотивами героїко-комічної п'єси запорізького автора Олександра Виженка.
    У доступній формі, за допомогою багатьох музично-театральних засобів глядачам відкривається ​​одна з героїчних сторінок історії запорізького козацтва. Уява авторів цього твору змалює ряд різноманітних сцен як драматичних, так і жартівливих з властивим для українського народу гумором.

     Дійові особи казки – веселі запорожці Дід ​​Базікало та Дід Кахикало, сміливий і рішучий джура Влас Зерно, мудра знахарка Скрипуха, виверткий, але патріотично налаштований Чорт; хитрий і підступний Обман Паша та інші цікаві герої.
     Козаки – це справжні воїни, сильні духом і тілом, які володіли світлим розумом та непереможною силою. В чому ж вона - козацька сила? І як її здобути? За сюжетом вона прихована в багатовіковому Дубі. Її пильно оберігають запорізькі козаки, нею намагаються заволодіти турки. Та дається вона не кожному, а тільки тим ...          Втім про це юні глядачі дізнаються прослухавши всю казку до кінця у виконанні провідних солістів Запорізької обласної філармонії.

Опубліковано в Афіша

Філармонія-дітям відкрила концертний сезон музичною казкою для дітей "Козацька сила" за мотивами героїко-комічної п'єси запорізького автора Олександра Виженка.

До 30-ї річниці Незалежності України!

Опубліковано в Новини