• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 03 січня 2021 — Запорізька обласна філармонія

Знижка на другий квиток -50 % за промокоду MUS-MEN03-2021 при сплаті по 31.12

Вони: офіцер спецназу, бандит, музикант і збанкрутілий бізнесмен. Кожен з них гідний кращого, але життя склалося так, як склалося.

У кожного своя доля, своя трагедія. У них немає роботи, немає грошей. Єдина їх надія - елітне чоловіче стриптиз-шоу, в яке ще треба потрапити.

Ніхто з них раніше нічим подібним не займався, їм страшно і смішно одночасно, але це їхній останній шанс - отримати можливість заробляти хороші гроші, а заразом довести оточенню і самим собі, що нічого неможливого немає, головне - сильно захотіти!

Поки четверо закомплексованих мужиків, навчаться більш менш правильно рухатися і при цьому скидати одяг, зал задихнеться від сміху.

Сидячи в залі для глядачів, ми сміємося і щиро переживаємо за наших героїв, і з кожною хвилиною стаємо все ближче і ближче до розв'язки подій. Фінал цієї незвичайної історії - феєричне шоу, що несе заряд емоцій, загострення пристрастей і божевільну любов до неї, до жінки, а жінці дуже корисно вдосталь, до сліз, до кольок посміятися. Навіть, напевно, корисніше, ніж подивитися на голого мужика.

Опубліковано в Афіша

 НОВОРІЧНА ШОУ-ПРОГРАМА

 Прийшов БичОК! Все буде ОК!

 Новорічне диво та казка потрібні кожному, особливо під час карантину!

Любі хлопчики та дівчатка! Цього рОКу ми підготували для вас неймовірний сюрприз – марафон музичних вистав «Прийшов БичОК!

Все буде ОК!».

Символ наступного рОКу кумедний БичОК запрошує всіх на зустріч із улюбленими казковими й мультиплікаційними героями – Ельзою, Жасмін, Аладіном, Міньйоном, Леді Баг, Бременськими Музиками, Івасиком-Телесиком, Королевою Музикою та іншими. А створюватимуть це казкове свято кращі артисти філармонії!

Повірте, такого ще не було! Ми подаруємо Вам незабутні емоції, на вас чекають захоплюючі пригоди, цікаві зустрічі, веселі розвагияскраві фотозони й, звісно ж, Дід Мороз із Снігуронькою та Красуня Ялинка.

Ласкаво просимо малят і дорослих у світ казОК, де кожен стане головним героєм. Ви відчуєте справжні новорічні дива на головній сцені Запоріжжя – у концертному залі імені Глінки обласної філармонії! Разом ми будемо дружно дотримуватися усіх протиепідемічних заходів!

Новорічна казка буде обов’язково!

ПочатОК о 12.00. До зустрічі!

 

Опубліковано в Афіша