Фільтрувати матеріали за датою: серпня 2022 — Запорізька обласна філармонія

 Шановна Ольго Петрівно!

Колектив Запорізької обласної філармонії

щиро вітає Вас із ЮВІЛЕЄМ!

  Популяризація музичного мистецтва й національної культури стали для Вас щоденною справою та невід'ємною частиною життя.

  Разом з творчим колективом Запорізької обласної філармонії Ви активно залучаєте громадян до прекрасного світу музики, сприяєте культурному вихованню та збагаченню духовного світу молоді. Завдяки своєму професіоналізму, невичерпній енергії та комунікабельності відвідувачі всіх культурно-мистецьких заходів філармонії завжди почувають себе комфортно та затишно.

  Щиро вдячні Вам за особистий внесок у позитивний імідж Запорізької обласної філармонії.

  Бажаємо Вам міцного здоров'я, бадьорості духу,невгасимої жіночої краси, радісних подій та нових звершень!

Миру, злагоди та добробуту!

За дорученням колективу,                            

з повагою

в.о. генерального директора,                              

заслужений працівник

культури України                                                                 Ірина Конарева

м. Запоріжжя

31 серпня 2022р.

Опубліковано в Новини
Вівторок
30
серпня

МУЗИКА ВІЛЬНОЇ КРАЇНИ

Наша країна – сильна, молода, демократична й вільна держава, яка нині знову виборює своє право на незалежність.

30 серпня у Запорізькій обласній філармонії відбулася прем'єра концертної програми «Єдина і вільна моя Україна!», присвяченої рідній Батьківщині!

На концерт завітав заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Куценко, який дав високу оцінку філармонійній діяльності і зазначив: «Це було патріотично, натхненно і обнадійливо! Я отримав величезне задоволення від музичної програми та майстерності виконавців». Посадовець ознайомився із фотовиставкою «Філармонійна оборона в дії» та подякував колективу за щоденну працю на мистецькому фронті і волонтерську роботу на підтримку ЗСУ.

Колоритні українські народні пісні й хореографічні композиції подарував гостям академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник та головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор. Присутні у залі вшанували пам'ять наших мужніх співвітчизників, які віддали життя за свободу й незалежність України, та подякували усім бійцям, які зараз стоять на сторожі наших кордонів.

Сучасними патріотичними піснями викликали цілий букет емоцій солісти філармонії Юлія Якса, Поліна Гонтарь, Анастасія Литвин, Юрій Дячук, а Микола Зуєв підкорив своєю грою на скрипці. Зарубіжна популярна музика звучала у виконанні запального молодіжного бенду артистів академічного симфонічного оркестру під керуванням лауреата міжнародних конкурсів Надії Другової.

Щирі слова побажання миру, перемоги й світлого майбутнього лунали від ведучих програми – Світлани Холод та Юлія Гаврилова.

Піднесений настрій створили музиканти та пробудили теплі, надихаючі на життя, почуття у всіх присутніх на концерті. Гості дякували артистам за непохитну віру у Перемогу та світло, яке вони несуть людям.

Фінальним завершенням стала потужна композиція «Ой, у лузі червона калина», яка є символом української незламності й звитяги народу. Гості в один голос заспівали пісню разом із артистами.

Запорізька обласна філармонія завжди дбає про моральну підтримку глядачів та емоційний стан громадян, тому на святкову концертну програму були запрошені внутрішньо переміщені особи, які зараз проживають у Запоріжжі і знаходяться під опікою БФ «Карітас Запоріжжя», «Ми - Маріуполь» та Центр допомоги «Інвестохіллс».

Мистецький захід пройшов із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану!

Віримо у нашу Перемогу! Україна завжди буде вільною і незалежною!

Опубліковано в Новини

 Україна – країна неймовірної краси, безмежних можливостей, працьовитих і талановитих людей. День Незалежності України – особлива дата для українців, адже вона започаткувала нову епоху у житті молодої держави, існування якої ми виборюємо і нині.

   Запорізька обласна філармонія щиро вітає всіх з головним державним святом країни і запрошує 30 серпня о 17.00 на колоритну музичну програму «Єдина і вільна моя Україна!», присвячену Дню Незалежності України! У концерті візьмуть участь: - самобутній яскравий академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник і головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор;

   - запальний молодіжний бенд артистів академічного симфонічного оркестру, який уже став фаворитом серед багатьох слухачів, керівник – лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова;

  - харизматичні й віртуозні провідні солісти обласної філармонії. Ми впевнені, що всіх зачарують народні пісні та вокально-хореографічні композиції, попурі естрадних українських пісень, зарубіжні та сучасні хіти.

  Для вас прозвучать пісні з прем'єрної програми «Гей, соколи», топові треки популярних музичних платформ: «Ой, у лузі червона калина», «Незламна», «Ми за волю, ми за мир», «Зорі запалали» та інші. Прекрасна музика, професійна хореографія і вокал, тепла атмосфера допоможуть відволіктися від буднів сьогодення та подарують гарний настрій. Тож, нехай квітне єдина країна, яка була, є і завжди буде Незалежною.

  Своєю творчою та волонтерською діяльністю колектив Запорізької обласної філармонії всіляко підтримує Збройні сили України.

  ШАНУЄМО КУЛЬТУРУ, ВІРИМО У НАШИХ ЗАХИСНИКІВ,

КРОКУЄМО РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 Вхід на концерт для учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб БЕЗКОШТОВНИЙ.

    Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

28 серпня Запорізька обласна філармонія відкрила новий сезон мистецького проєкту «Філармонія - дітям».

Разом з артистами обласної філармонії маленькі запоріжці відправилися у захоплюючу подорож улюбленими мультстрічками.

У програмі «Мультконцерт 2» поєдналися найвідоміші музичні композиції із різних мультфільмів. Дітки в один голос підспівували знайомі саундтреки, брали активну участь у іграх та із задоволенням спілкувалися із знайомими героями: Міньйоном, Аладдіном, Принцесою, Джином, Льлякою Лол, Круелою, Тімоном і Пумбою, Золотою Рибкою і Срібним Шарком. До речі, всі могли зробити прикольні селфі з улюбленими героями на згадку.

Концерт поєднав у собі і запальні хіти, під які малюки із задоволенням танцювали біля сцени, і ніжні, ліричні композиції, що створювали теплу атмосферу в залі.

Яскраві образи на сцені втілили солісти Запорізької обласної філармонії Поліна Гонтарь, Тарас Максименко, Анастасія Литвин, Сергій Пивоваров та Юлій Гаврилов.До речі, вони вже давно стали улюбленцями всіх малюків міста, впізнають їх навіть на вулицях і діляться своїми емоціями. Чарівну мелодію із стрічки «Холодне серце» заспівала скрипка в руках артиста академічного симфонічного оркестру Миколи Зуєва. Всі дітлахи з радістю спостерігали за знайомими кадрами із мультфільмів на відеоекрані та відгадували героїв.

Щасливі посмішки дітей та бурхливі оплески стали кращою подякою музикантам. «Мультконцерт 2» подарував маленьким глядачам і дорослим веселий настрій та незабутні емоції, які зараз всім так потрібні. Гостями музичної програми стали малята, які через війну змушені були покинути свої домівки і зараз проживають у нашому місті. Більшість з них вперше була у філармонії, тому вони із захопленням спостерігали за дійством на сцені та знайомилися із величчю будівлі.

На жаль, зараз нам усім так не вистачає позитиву, але в Запорізькій обласні й філармонії на певний час можна поринути у світ мистецтва, який наповнює кожного впевненістю у світле майбутнє.

Тож, продовжуємо наш філармонійний марафон дітям та запрошуємо на нові цікаві зустрічі. Вже наступної неділі о 12.00 на відбудеться концертна програма академічного симфонічного оркестру «Велика музика великих країн. Італія».

Опубліковано в Новини

Відкриття сезону мистецького проєкту «Філармонія - дітям»

«МУЛЬТКОНЦЕРТ-2»

Музично-розважальна програма для дітей

       Артисти Запорізької обласної філармонії продовжують радувати дитячі серця!

З теплом і любов'ю до малят вони підготували програму з найхітовішими піснями з улюблених мультфільмів.

Тож, запрошуємо юних друзів у захоплюючу мандрівку, насичену пригодницькими історіями, неповторними перевтіленнями, веселими розвагами, улюбленими добрими мультяшними героями та звісно ж, найкращими чудовими музичними хітами.

       Подорожуючи найпотаємнішими куточками країни мудьтфільмів ви зустрінете смішних і водночас амбітних Міньйонів, а веселуни Тімон і Пумба порадують глядачів будь-якого віку! Пісні з мультфільму «Аладдін» нагадають про справжню любов і віру в чари. Маленькі красуні зможуть поспівати разом з Принцесою та Льлькою Лол, а Золота Рибка та Срібний Шарк запросять на супер паті та зроблять прикольні селфі на згадку.

     Комедія, пригодницьке фентезі, романтична казка, та багато-багато знайомих улюблених пісень – все це « Мультконцерт»!

     Чекаємо на малят та дорослих в рамках відкриття нового сезону мистецького проєкту «Філармонія-дітям» 28 серпня.

     Справжню казку й запальний настрій гарантуємо!

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша
П'ятниця
26
серпня
19:04

МУЗИКА – ЕЛІКСИР ЩАСТЯ!

В умовах реалій сьогодення треба шукати позитив, гармонію і щастя у кожному дні. Саме такі емоції дарує людям музика. 26 серпня у Запорізькій обласній філармонії відбувся концерт академічного симфонічного оркестру «Хіти кіноекрану», який знову порадував всіх гостей. Колектив під керуванням лауреата міжнародних конкурсів Надії Другової презентував справжні музичні шедеври із найпопулярніших кінострічок ХХ сторіччя.

У програмі пролунали відомі саундтреки з кінофільмів «Титанік», «Зоряні війни», «Агент 007», «Тілоохоронець», «Таксі», «Місія нездійсненна», «Легенда про піаніста», «Пірати Карибського моря» та багато інших. Для юних меломанів музиканти виконали мелодії з кіно-саги «Гаррі Поттер» та мультфільму «Аладдін». Разом із оркестром улюблені мелодії виконали заслужені артисти України Ілона Турчанінова та Віталій Солом'янчук, а віртуозне звучання саксофону продемонстрував гостям програми лауреат міжнародних конкурсів Іван Левченко. Музика із культової стрічки «Великий Гетсбі» лунала у виконанні харизматичного диксиленду артистів академічного симфонічного оркестру, керівник – Дмитро Мітнік.

Величезне задоволення від програми отримали всі – і публіка, і музиканти, адже спілкування з музикою – це завжди яскраві позитивні емоції. Як завжди неперевершено, чуттєво і професійно! Щиро дякуємо всім за теплі музичні зустрічі.

23 та 24 вересня у Запорізькій обласній філармонії відбудеться відкриття 66-го симфонічного сезону. Тож, із великою радістю чекаємо всіх на мистецькій події міста!

Опубліковано в Новини

Хіти кіноекрану

Музична програма академічного симфонічного оркестру

Диригент – лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова

Академічний симфонічний оркестр та диригент-лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова презентують популярну концертну програму «Хіти кіноекрану»!

Кінематограф та Музика — ідеальна пара! Він — захоплює сюжетами. Вона—додає шарму та неповторності. Музика підкреслює емоційний стан фільму, наповнює сюжет додатковими фарбами, а іноді, відіграє головну роль! Саме музика створює настрій кінокартини, насичує її красою, пробуджує людські почуття, додає живого подиху та підкорює серця глядачів.

У концертній програмі «Хіти кіноекрану» прозвучать найвідоміші саундтреки з кінофільмів «Титанік», «Зоряні війни», «Агент 007», «Таксі», «Місія нездійсненна», «Легенда про піаніста», «Пірати Карибського моря» та багато інших.

Не оминули музиканти увагою юних меломанів, для яких підготували музику з кіно-саги «Гаррі Поттер” та мультфільму «Аладдін».

Чекаємо на зустріч з любителями музики та кіно 26 серпня о 17:00 у Запорізькій обласній філармонії!

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Комунальний заклад «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, група скрипок (1 шт.од.); артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, група віолончелей (1 шт.од.); артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, група фаготів (1 шт.од.); артиста І категорії академічного симфонічного оркестру, група контрабасів (1 шт.од.); артиста ІІ категорії академічного симфонічного оркестру, група контрабасів (1 шт.од.); артиста балету І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» (1 шт. од.); артиста-вокаліста (соліста) вищої категорії (1 шт.од.).

Вимоги до конкурсантів:

1. Артист І категорії академічного симфонічного оркестру

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста симфонічного оркестру ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

2. Артист ІІ категорії академічного симфонічного оркестру

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр або молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. 

3. Артист балету І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста балету      ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

4. Артист-вокаліст (соліст) вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста) І категорії не менше 3 років.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

- копія документа, що посвідчує особу;

- копія трудової книжки (за наявності);

- копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;

- інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки: копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня, почесного звання, державні нагороди, лауреатство у конкурсах або фестивалях, характеристики, рекомендації, рецензії, публікації, відгуки (в разі наявності).

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах із Запорізькою обласною філармонією та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Документи на участь в конкурсі приймаються до «9» вересня 2022р. (включно) у відділі кадрів Запорізької обласної філармонії за адресою:м. Запоріжжя, пр. Соборний, 183, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Дата проведення конкурсу на заміщення вакантних посад – «14» вересня 2022р. за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 183. Про час проведення конкурсу кандидатам буде повідомлено додатково.

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.

Запорізька обласна філармонія переможців конкурсу житлом не забезпечує. Витрати на проїзд та проживання здійснюються за рахунок претендентів.

Додаткова інформація щодо функціональних обов’язків, умов конкурсу, переліку необхідних документів надається за телефоном (061)236-44-67.

Опубліковано в Новини

Шановні глядачі! Концертну програму "Єдина і вільна моя Україна!"

до Дня Незалежності України

ПЕРЕНЕСЕНО

з 23 серпня 17.00 на 30 серпня 17.00.

Придбані квитки дійсні.

Опубліковано в Афіша

САЙТ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Публікація 23.08.2022

23 серпня Україна відзначає важливе державне свято –  День прапора. З цієї нагоди у Запорізькій обласній філармонії провели флешмоб за участі артистів закладу. У патріотичній акції взяла участь голова обласної ради.

Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Для підтримки українських воїнів, які боронять країну в гарячих точках, майстрині філармонії власноруч зшили 60 українських стягів. Їх передадуть нашим захисникам для підтримки бойового духу на передовій.

Сьогодні, 23 серпня, артисти академічного симфонічного оркестру, академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», солісти та працівники обласної філармонії провели флешмоб – зі створеними прапорами утворили форму малого герба України, а на балконі великої зали розгорнули велетенський стяг.

– Ми пишаємось тим, що ми запоріжці, українці, і разом з усією країною кожного дня наближаємо нашу перемогу – кожен на своєму фронті. Бажаємо нашим захисникам наснаги, здоров’я, міцного духу. Сподіваємося, що перемога вже близько! – зазначила в.о. генерального директора Запорізької обласної філармонії Ірина Конарева.

Свято Державного прапора встановлене на честь вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України. Воно об’єднує усіх українців.

– В умовах війни кожне свято української державності є для нас особливим.Сьогодні, у День Державного прапора, хочу побажати вам щиро і вірно служити інтересам нашої країни. Зі святом! Слава Україні! – привітала учасників флешмобу Олена Жук.

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

Посилання на сайт: https://zor.gov.ua/content/olena-zhuk-vzyala-uchast-u-patriotychnomu-fleshmobi-do-dnya-derzhavnogo-prapora

Опубліковано в Новини
Сторінка 1 із 2