Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 18 вересня 2021 — Запорізька обласна філармонія

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

Солістка – лауреат міжнародних конкурсів

Ксенія Бєлікова

Запорізька обласна філармонія продовжує дарувати музичні зустрічі з органним мистецтвом. Цього разу насолодитися прекрасною музикою та отримати естетичне задоволення можна 18 вересня о 18.00 у концертному залі імені М. І. Глінки Запорізької обласної філармонії!

За пультом органу – солістка-органістка Дніпропетровського будинку органної та камерної музики, лауреат Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів Ксенія Бєлікова. В репертуарі музиканта – кращі твори світової органної та інструментальної класичної музики. Спектр її виконавської майстерності охоплює твори митців від добахівської епохи до композиторів ХХ століття. Чільне місце в програмах органістки займають твори українських авторів. Ксенія успішно виступає з камерними та симфонічними оркестрами, гастролює Україною, країнами близького і далекого зарубіжжя. Артистка – учасниця Міжнародної Бахівської академії (Дніпро, 2016, 2018).

На глядачів чекає захоплююча концертна програма, в якій прозвучать твори Йоганна Себастьяна Баха, Дітріха Букстехуде, Томазо Альбіноні та інших видатних композиторів.

Концерт органної музики – це найкращий подарунок, що залишає не тільки приємні спогади, а й збагачує людину духовно!

Опубліковано в Афіша