Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 24 березня 2021 — Запорізька обласна філармонія

«Справжнє мистецтво нетлінне», - так колись сказав відомий віденський класик, геній музичного мистецтва, композитор Людвіг ван Бетховен. Його музика стала гімном Європейського Союзу, а його творчість - символом істини, краси та добра!

Бетховен був справжнім гуманістом, передовою людиною для свого часу, музичним провидцем, чиї твори і по сьогодні вважаються одними з найбільш репертуарних серед виконавців.

В рамках мистецького проєкту "Мистецькі зустрічі у камерній залі" Запорізька обласна філармонія запрошує шанувальників творчості великого митця на музичну програму «Людвіг ван Бетховен».

На вас чекає незабутня зустріч з неперевершеними шедеврами віденського класика. У концертній програмі ви почуєте класичні взірці інструментальної музики «До Елізи», «Місячну» сонати та багато інших. Для любителів вокального жанру прозвучать відома арія Еліонора з опери «Фіделіо», пісня Клерхен із музики до драми Гете «Егмонд», номери з вокального циклу «До далекої коханої», одні з кращих пісень та дуетів композитора, які занурять вас у поетичний світ бетховенських героїчних образів та натхненної лірики. Мандруючи сторінками біографії музиканта, дізнаєтесь багато цікавих відомостей про нелегкий шлях генія до світового визнання.

Чекаємо на вас 24 березня о 17.00! Впевнені, що музика великого творця назавжди полонить вашу душу, а цей вечір подарує незабутні емоції та враження!

Опубліковано в Афіша