Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 24 лютого 2021 — Запорізька обласна філармонія

Про позитивний вплив класичної музики на людину говорять давно і цей факт вже, навіть, науково доведений. Концертна програма «Ефект Моцарта»створена на основі кращих зразків класичної музики, під впливом якої слухачі відчують себе як на сеансі музикотерапії. Під час прослуховування музики Моцарта у людини підвищується рівень мозкової активності, покращується пам'ять та сприйняття інформації, поліпшується слух, а у дітей значно швидше розвивається інтелект. Саме класична музика викликає приплив творчих сил, радісного настрою і сприятиме успіхам у всіх сферах життєдіяльності.

У виконанні артистів філармонії прозвучать твори Вольфганга Амадея Моцарта, Йоганна Себастьяна Баха, Антоніо Вівальді, Клода Дебюсі, Крістофа Віллібальда Глюка та інших видатних композиторів.

Опубліковано в Афіша

Музика – це восьме диво світу. Вона надихає та захоплює, підкорює серця та об’єднує мільйони. Глибоко проникаючі у всі куточки душі, музика лікує, викликає найсильніші емоції та переживання.

24 лютого в Запорізькій обласній філармонії в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» відбулася концертна програма «Ефект Моцарта», яка продемонструвала чудодійну магічну силу музики.

Програма створена на основі кращих зразків класичної музики, під впливом якої слухачі відчули себе як на сеансі музикотерапії. У виконанні артистів філармонії лауреатів міжнародних конкурсів Володимира Галіченка (скрипка) та Іоланти Дамаскіної (фортепіано) прозвучали твори видатних світових композиторів-класиків Вольфганга Амадея Моцарта, Йоганна Себастьяна Баха, Антоніо Вівальді, Клода Дебюсі та Крістофа Віллібальда Глюка. Ведучий програми – музикознавець Рафаель Едеш розповів слухачам про цілющій вплив класичної музики на здоров'я людей.

Цього вечора у залі панувала атмосфера захоплення й справжнього духовного відпочинку. Публіка тепло приймала артистів та відмітила щедру емоційну віддачу й яскравий темперамент музикантів. Два аншлагових концерти та бурхливі оплески слухачів вкотре довели, що такі заходи користуються великою популярністю і люди потребують якісної вишуканої музики. «Ефект Моцарта» наповнив присутніх позитивними емоціями, подарував чарівний настрій та надихнув на нові звершення.

Опубліковано в Новини

Творчий проєкт «Мистецькі зустрічі»

ЕФЕКТ МОЦАРТА

Музикотерапія

Ведучий - Рафаель Едеш

Про позитивний вплив класичної музики на людину говорять давно і цей факт вже, навіть, науково доведений. Музична програма «Ефект Моцарта» створена на основі кращих зразків класичної музики, під впливом якої слухачі відчують себе як на сеансі музикотерапії. Під час прослуховування музики Моцарта у людини підвищується рівень мозкової активності, покращується пам'ять та сприйняття інформації, поліпшується слух, а у дітей значно швидше розвивається інтелект. Саме класична музика викликає приплив творчих сил, радісного настрою і сприятиме успіхам у всіх сферах життєдіяльності.

У виконанні артистів філармонії прозвучать твори Вольфганга Амадея Моцарта, Йоганна Себастьяна Баха, Антоніо Вівальді, Клода Дебюсі, Крістофа Віллібальда Глюка та інших видатних композиторів.

Опубліковано в Афіша