Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 29 грудня 2021 — Запорізька обласна філармонія

 Для Запорізької обласної філармонії вже стало прекрасною новорічною традицією презентувати запоріжцям святкові музичні подарунки та створювати особливий чарівний настрій!

 Протягом 2021 року академічний симфонічний оркестр обласної фiлармонії радував своїх прихильників незабутніми музичними зустрічами. Відбулося чимало яскравих прем'єр, як для дорослих, так і для маленьких слухачів. Та крайні концерти колективу цього року стали по-справжньому феєричними подіями! Найдовгоочікуваніший святковий концерт «Музичний Голлівуд» перевершив всі очікування глядачів.

  Перед початком заходу у концертному залі імені Глінки урочисто презентували нові музичні інструменти, які були придбані цього року коштом обласного бюджету для академічного симфонічного оркестру. У прес-конференції з нагоди цієї визначної події взяли участь: заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Руслан Шиханов, генеральний директор Запорізької обласної філармонії, заслужений працівник культури України Ірина Конарева та головний диригент академічного симфонічного оркестру, народний артист України Вячеслав Редя. Музиканти із захопленням продемонстрували музичні інструменти та запросили всіх присутніх побачити та почути їх у концертних програмах.

   29 та 30 грудня оркестр під орудою народного артиста України Вячеслава Реді подарував мешканцям і гостям міста найкращу музичну подорож до Голлівуду. Урочисту частину святкової програми відкрив заступник голови Запорізької обласної облдержадміністрації Руслан Борисович Шиханов, який привітав присутніх з Новим роком, подякував творчому колективу Запорізької обласної філармонії та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба, натхнення, вагомих здобутків, втілення найпотаємніших задумів і мрій.

 У залі два дні поспіль аншлаг, тому і програма концерту – як фільм Голівуду, який став результатом спільної роботи іменитих кіностудій. У ній поєдналися елементи екшену, комедії, мелодрами, ба, навіть блокбастеру і багато неочікуваних сюрпризів. У виконанні оркестру звучала музика із найвідоміших кінострічок Америки ХХ сторіччя. Кохання, радість зустрічі та смуток від розлуки, щастя і очікування дива – кожну емоцію передали музиканти.

 Виконавці вражали й дивували, запалювали й жартували, а їх майстерність підкорила кожного гостя. За диригентським пультом – неперевершений Маестро Вячеслав Редя  та лауреат міжнародних конкурсів, справжня кінодіва Надія Другова. У ці  святкові вечори чарівний вокал зі сцени подарувала солістка філармонії тендітна Поліна Гонтарь, а своєю віртуозністю підкорювали глядачів солісти академічного симфонічного оркестру – Ігор Небогін (саксофон), Олена Кочерга (флейта), Станіслав Шинкаренко (губна гармошка), лауреат міжнародних конкурсів Іван Левченко (саксофон)  та диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру, під керівництвом – Дмитра Мітніка. Прикрасили програму яскравими хореографічними номерами артисти Запорізького муніципального театру танцю, керівник – заслужений працівник культури України Лариса Неверова. Багато теплих, щирих побажань звучали для гостей від ведучих концерту – витонченої Світлани Холод та найгалантнішого кавалера Миколи Петюка.

Неповторне свято музики пройшло у сповненій піднесеного настрою атмосфері!

Публіка дякувала артистам за талант,  незабутні емоції та враження від концерту бурхливими оплесками і теплом. Кожного разу зал довго не відпускав музикантів зі сцени, «купаючи» їх у своїй любові! Невичерпна енергія та найвищий рівень професіоналізму – ось запорука популярності академічного симфонічного оркестру!

Всім щасливого Нового Року та Різдва!

«Музичний Голлівуд» - крайній концерт року, але  не останній.  14 січня 2022 року «Музичний Голлівуд» знову гостинно відчиняє свої двері. Чекаємо всіх у концертному залі імені М.І. Глінки о 18.00 

Опубліковано в Новини

Маестро запрошує на Новий Рік до музичного Голлівуду!

В передноворічні чарівні дні академічний симфонічний оркестр Запорізької обласної філармонії та диригенти – народний артист України Вячеслав Редя і лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова запрошують меломанів до Голлівуду!

Справжнє свято починається з музики!Музика найвідоміших кінострічок Америки – не просто супровід до сюжету, це – велика та жива сила, що полонить душу глядача. Саме музика задає темп, вносить інтригу та додає емоцій для уяви. Вона – не тло та забарвлення, а душа та характер.

29 та 30 грудня у концертному залі імені М.І. Глінки найвідоміші хіти ХХ століття прозвучать для вас у виконанні академічного симфонічного оркестру та солістів філармонії

Відправляймося у святкову музичну подорож до Голлівуду разом о 18:00

Весела новорічна атмосфера та позитивні емоції гарантовані!

Опубліковано в Афіша