Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 21 грудня 2021 — Запорізька обласна філармонія
Вівторок
21
грудня
19:00

СИЛЬНІ СЛАБКІ ЖІНКИ

Кожна жінка мріє бути сильною і в той же час кожна жінка мріє бути слабкою. І обидві вони мають рацію. Кожна жінка хотіла б сказати собі: «Я сильна жінка і заявляю про свою силу. Я знаходжу в собі багато прекрасного. У мене чудова душа. Я розумна і красива жінка. Я люблю себе. Я хочу бути самою собою, любити себе такою, яка я є. Я незалежна. Я сама дбаю про себе. Я розширюю свої можливості. Я можу жити, як хочу, можу стати такою, якою хочу. У мене чудове життя. Моя життя повне любові ». Але приходить час і кожна мріє забути про це і стати слабкою поряд зі своїм чоловіком.
День у день гуру-психолог намагається розібратися з проблемами кожної з жінок, що приходять до нього на прийом. Адже що може бути краще жіночої групової терапії в пошуках себе і другої половинки? Девіз його «Школи Жінки» - успішна, красива, щаслива і кохана дружина успішного чоловіка. У 21-му столітті багато жінок прагнуть поєднувати успішну кар'єру і творчу реалізацію зі щасливим сімейним життям! Комусь потрібно навчиться бути хорошою дружиною, комусь не вистачає уваги, а хтось катастрофічно потребує ніжності.
Дорогі жінки та дівчата, незаміжні, у відносинах, в цивільному шлюбі! Всім нам дуже важливо знайти ключик до чоловіків! Давайте розбиратися! Приходьте 11 листопада в 19:00 в КЗ ім. Глінки і дізнайтеся те, що вам потрібно для виконання вашої мрії про жіноче щастя! Адже сама слабка жінка та, яка любить, і найсильніша жінка та, яка улюблена.
У ролях:
Павло Костіцин - актор театру і кіно, телеведучий «Битви екстрасенсів» і багатьох інших проектів
Анна Кошмал - актриса театру і кіно, зірка серіалу «Свати», «папік-2»
Віра Кобзар -актріса театру і кіно, зірка серіалів «родичі», «папік»
Дарина Петрожіцкая - актриса театру і кіно, зірка серіалу «папік»
Анжеліка Гирич - народна артистка України, актриса Київського академічного театру на Липках
Ксенія Вертинська - актриса театру і кіно, зірка серіалу «Сидоренко і Сидоренко»
Режисер - Тетяна Губрій
Продюсер - Тетяна Едемському і театральне агентство ТЕ-АРТ

Опубліковано в Афіша