Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 20 грудня 2021 — Запорізька обласна філармонія
Понеділок
20
грудня
19:00

JAZZ DANCE. City big band

Джаз – це особливий настрій, бачення світу і стан душі. Він такий різний, непередбачуваний… Джаз – це мистецтво гармонії. Сьогодні він один із найпопулярніших жанрів, у якого є мільйони прихильників. Дивовижна музика джаз, феєричні танці в стилі кабаре та улюблені пісні!

Приходьте, все буде по-справжньому!

Jazz City Big Band Валерія Авдієвського разом з балетною трупою театру танцю Лариси Неверової продемонструє концертну програму «Dance JAZZ». Генеральний спонсор - юридична Компанії «Ярослав Гришин і партнери»

Опубліковано в Афіша
Понеділок
20
грудня
11:15

Допрем'єрний показ «ТиГра ШОУ»!

Марафон новорічно-різдвяних заходів відкрито!

20 грудня артисти філармонії дарували малятам святковий настрій, запальну музику та веселі розваги

У концертному залі імені М.І. Глінки учні Запорізького навчально-виховного комплексу № 109 стали першими глядачами допрем׳єрного показу новорічної програми «ТиГра ШОУ». Разом з улюбленими героями відомих мультстрічок діти співали знайомі пісні, танцювали під жваву музику та були учасниками супер шоу!

Розважальна програма підняла гостям настрій танадовго зарядила позитивною енергією. Всіх порадували дивовижні перетворення, сюрпризи, яскраві декорації, чудова ялинка та інтерактивні ігри!

Запрошуємо дорослих і маленьких до концертного залу імені М. І. Глінки Запорізької обласної філармонії на прем'єру новорічної програми «ТиГра ШОУ» 22 грудня о 14.00.

Ласкаво просимо до нашого казкового Нового Року!

НАГАДУЄМО: Графік проведення святкових заходів можна уточнити на сайті та у касі обласної філармонії. Для відвідування концертного залу ім. М.І. Глінки глядачам від 18 років обов'язково необхідно мати при собі сертифікат про щеплення від Covid-19 чи негативний ПЛР-тест.

Опубліковано в Новини