Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 05 березня 2019 — Запорізька обласна філармонія

     До свята чарівних жінок! Академічний симфонічний оркестр та головний диригент, народний артист України Вячеслав Редя дарують музику ніжних почуттів у яскравій святковій програмі "Ти моя мелодія".

      Солісти: заслужені артисти України Олександр Рукомойніков (саксофон, Київ), Ілона Турчанінова (фортепіано), Віталій Соломянчук (ударні інструменти) та гість із Харкова - Володимир Єфименко (баритон).

3 та 5 березня, 18 година! Неповторний шарм весни та чарівне звучання улюбленихмелодійстануть найкращим подарунком коханим жінкам!

        Квитки продаються в касі обласної філармонії та на сайті filarmonic.zp.ua. Довідки за телефоном-236-44-67

Опубліковано в Афіша
Вівторок
05
березня

МЕЛОДІЯ ЖІНКИ

    Жінка… чарівна і ніжна, сильна й пристрасна. Мабуть, її характер найзагадковіший у світі. Вона здатна надихати на неймовірні подвиги, заспокоювати та створювати свій особливий світ.          Протягом багатьох сторіч по всьому світу жінка була і залишається Музою для тисячі митців. Саме Їй присвячували найкращі мелодії…
      3 та 5 березня у концертному залі ім. М.І. Глінки академічний симфонічний оркестр Запорізької обласної філармонії під орудою головного диригента, народного артиста України В'ячеслава Реді вітав зі святом весни прекрасну частину людства.
      Два концерти – два аншлаги! У програмі «Ти – моя мелодія» знайшлось місце для будь-якого настрою, тому вона змогла задовольнити бажання кожної жінки. Ніжні, ліричні, романтичні мелодії перемежовувалися з пристрасними, запальними джазовими ритмами та сучасними мотивами. Разом з симфонічним оркестром чарівним пані зі сцени дарували кохання та щирі зізнання солісти – талановиті артисти, харизматичні виконавці й, безумовно, справжні чоловіки: заслужені артисти України  Сергій Худяков (фагот), Віталій Солом'янчук (віброфон) та гості –  заслужений артист України Олександр Рукомойніков (саксофон, Київ), лауреат міжнародних конкурсів Володимир Єфименко (баритон, Харків). Жіночності та тепла додала у виконання творів яскрава солістка академічного симфонічного оркестру, заслужена артистка України Ілона Турчанінова (фортепіано). Сольні партії у концерті також виконали артисти оркестру Людмила Сапожнікова (флейта), Ярослав Ревуцький (скрипка), Євген Попов (гобой) та Гліб Формальський (тромбон).
     Дійсно, жіночі образи вражають своїм різноманіттям і це не раз підтверджують композитори у своїх творах. Для присутніх у залі прозвучали відомий твори С. Рахманінова, Х. Родріго, Р. Беннета, М. Леграна та інших авторів, улюблені пісні «Королева краси», «Ти моя мелодія», «Благодарю тебя», оспівуючи неповторність жінки, її безмежну красу й любов. Даруючи шедеври музичного мистецтва, артисти оркестру продемонстрували слухачам технічну досконалість, мелодичну кантиленність, інтонаційну чистоту та досконале володіння тонкощами гри, яких було досить багато у творах. Ведучі святкового концерту – чуттєва Світлана Холод та харизматичний Микола Петюк доповнили концертну програму цікавими історіями про кохання з життя композиторів.
     Після кожного концерту глядачі довго не відпускали музикантів зі сцени бурхливими оваціями, вигуками «браво» та на «біс». Жоден слухач не залишився байдужим і отримав найпозитивніші емоції, святковий настрій та незабутні враження.
    Колектив Запорізької обласної філармонії щиро вдячний своїм глядачам за любов та шанування Високого мистецтва. Ми і надалі з радістю даруватимемо вам шедеври світової класики!
     Зі святом Вас, дорогі жінки!

Опубліковано в Новини