Фільтрувати матеріали за датою: серпня 2022 — Запорізька обласна філармонія

 Україна – країна неймовірної краси, безмежних можливостей, працьовитих і талановитих людей. День Незалежності України – особлива дата для українців, адже вона започаткувала нову епоху у житті молодої держави, існування якої ми виборюємо і нині.

   Запорізька обласна філармонія щиро вітає всіх з головним державним святом країни і запрошує 30 серпня о 17.00 на колоритну музичну програму «Єдина і вільна моя Україна!», присвячену Дню Незалежності України! У концерті візьмуть участь: - самобутній яскравий академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник і головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор;

   - запальний молодіжний бенд артистів академічного симфонічного оркестру, який уже став фаворитом серед багатьох слухачів, керівник – лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова;

  - харизматичні й віртуозні провідні солісти обласної філармонії. Ми впевнені, що всіх зачарують народні пісні та вокально-хореографічні композиції, попурі естрадних українських пісень, зарубіжні та сучасні хіти.

  Для вас прозвучать пісні з прем'єрної програми «Гей, соколи», топові треки популярних музичних платформ: «Ой, у лузі червона калина», «Незламна», «Ми за волю, ми за мир», «Зорі запалали» та інші. Прекрасна музика, професійна хореографія і вокал, тепла атмосфера допоможуть відволіктися від буднів сьогодення та подарують гарний настрій. Тож, нехай квітне єдина країна, яка була, є і завжди буде Незалежною.

  Своєю творчою та волонтерською діяльністю колектив Запорізької обласної філармонії всіляко підтримує Збройні сили України.

  ШАНУЄМО КУЛЬТУРУ, ВІРИМО У НАШИХ ЗАХИСНИКІВ,

КРОКУЄМО РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 Вхід на концерт для учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб БЕЗКОШТОВНИЙ.

    Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Відкриття сезону мистецького проєкту «Філармонія - дітям»

«МУЛЬТКОНЦЕРТ-2»

Музично-розважальна програма для дітей

       Артисти Запорізької обласної філармонії продовжують радувати дитячі серця!

З теплом і любов'ю до малят вони підготували програму з найхітовішими піснями з улюблених мультфільмів.

Тож, запрошуємо юних друзів у захоплюючу мандрівку, насичену пригодницькими історіями, неповторними перевтіленнями, веселими розвагами, улюбленими добрими мультяшними героями та звісно ж, найкращими чудовими музичними хітами.

       Подорожуючи найпотаємнішими куточками країни мудьтфільмів ви зустрінете смішних і водночас амбітних Міньйонів, а веселуни Тімон і Пумба порадують глядачів будь-якого віку! Пісні з мультфільму «Аладдін» нагадають про справжню любов і віру в чари. Маленькі красуні зможуть поспівати разом з Принцесою та Льлькою Лол, а Золота Рибка та Срібний Шарк запросять на супер паті та зроблять прикольні селфі на згадку.

     Комедія, пригодницьке фентезі, романтична казка, та багато-багато знайомих улюблених пісень – все це « Мультконцерт»!

     Чекаємо на малят та дорослих в рамках відкриття нового сезону мистецького проєкту «Філармонія-дітям» 28 серпня.

     Справжню казку й запальний настрій гарантуємо!

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Хіти кіноекрану

Музична програма академічного симфонічного оркестру

Диригент – лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова

Академічний симфонічний оркестр та диригент-лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова презентують популярну концертну програму «Хіти кіноекрану»!

Кінематограф та Музика — ідеальна пара! Він — захоплює сюжетами. Вона—додає шарму та неповторності. Музика підкреслює емоційний стан фільму, наповнює сюжет додатковими фарбами, а іноді, відіграє головну роль! Саме музика створює настрій кінокартини, насичує її красою, пробуджує людські почуття, додає живого подиху та підкорює серця глядачів.

У концертній програмі «Хіти кіноекрану» прозвучать найвідоміші саундтреки з кінофільмів «Титанік», «Зоряні війни», «Агент 007», «Таксі», «Місія нездійсненна», «Легенда про піаніста», «Пірати Карибського моря» та багато інших.

Не оминули музиканти увагою юних меломанів, для яких підготували музику з кіно-саги «Гаррі Поттер” та мультфільму «Аладдін».

Чекаємо на зустріч з любителями музики та кіно 26 серпня о 17:00 у Запорізькій обласній філармонії!

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша

Шановні глядачі! Концертну програму "Єдина і вільна моя Україна!"

до Дня Незалежності України

ПЕРЕНЕСЕНО

з 23 серпня 17.00 на 30 серпня 17.00.

Придбані квитки дійсні.

Опубліковано в Афіша