Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 14 січня 2022 — Запорізька обласна філармонія

    У чарівні новорічні дні академічний симфонічний оркестр Запорізької обласної філармонії та диригенти – народний артист України Вячеслав Редя і лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова запрошують меломанів до Голлівуду!

   Справжнє свято починається з музики! Музика найвідоміших кінострічок Америки – не просто супровід до сюжету, це – велика та жива сила, що полонить душу глядача. Саме музика задає темп, вносить інтригу та додає емоцій для уяви. Вона – не тло та забарвлення, а душа та характер.

    14 січня 2022 року у концертному залі імені М.І. Глінки найвідоміші хіти ХХ століття прозвучать для вас у виконанні академічного симфонічного оркестру та солістів філармонії

     Відправляймося у святкову музичну подорож до Голлівуду разом о 18:00

     Весела новорічна атмосфера та позитивні емоції гарантовані!

Опубліковано в Афіша

Новорічні свята продовжуються!

Запорізька обласна філармонія спільно із Всеукраїнською федерацією «Спас» запрошує усіх мешканців славної козацької столиці на яскраве Козацьке фольклорне свято Вертепів.

Мистецький захід проводиться з метою популяризації української національної культури, відродження та розвитку традиційних обрядових дійств українського народу.

У програмі свята: українські народні пісні та запальні танці у виконанні академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії, художній керівник та головний хормейстер – заслужений працівник культури України Сергій Черногор, а також показові виступи вихованців шкіл козацького бойового мистецтва «Спас» і творчих колективів міста Запоріжжя.

Ми будемо раді бачити всіх наших друзів у себе в гостях!

Свято відбудеться у концертному залі імені М.І.Глінки 15 січня 2022 року о 12.00 із дотриманням карантинних норм.

Опубліковано в Новини

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 502-р «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу» комунальний заклад «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради є організатором державної реєстрації шлюбу у скорочені строки та надає фізичним особам послуги у зазначеній сфері.

У вас немає часу чекати встановлений законодавством термін в один місяць з дати подання заяви про державну реєстрацію шлюбу? Ви бажаєте зареєструвати шлюб з іноземцем у скорочені строки та не хочете очікувати своєї черги у відділах державної реєстрації актів цивільного стану?

Вам необхідно звернутись саме до нас!

Щоб зареєструвати шлюб за спрощеною процедурою в рамках проєкту Міністерства юстиції «Шлюб за добу», необхідно здійснити всього кілька кроків:

-        зателефонувати нам за номерами: 095 022 43 89 або 061 236 73 86;

-        пред’явити паспорти та за необхідності інші документи;

-        укласти цивільно-правовий договір про надання послуги;

-        затвердити бажану дату та час;

-        і останнє – з’явитися у обраний час і одружитись.

За результатами наречені отримують документи, оформлені відділом державної реєстрації актів цивільного стану – свідоцтва встановленого зразка, актовий запис заноситься до Державного реєстру актів цивільного стану громадян.

Кожна пара може проявити свою індивідуальність, уподобання та можливості. За бажанням ви можете поєднати свої серця під звуки чарівної мелодії у виконанні артистів обласної філармонії та замовити фотосесію у локаціях концертного залу імені М.І. Глінки.

Опубліковано в Новини