Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2021 — Запорізька обласна філармонія

   Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України ІРИНОЮ КОНАРЕВОЮ з великою повагою вітає заступника генерального директора, чуйну людину й вишукану жінку СВІТЛАНУ ІВКО ІЗ ЮВІЛЕЄМ!

Шановна Світлано Анатоліївно!

    Ви – талановитий керівник і справжній професіонал, відданий своїй справі, а Ваша щоденна плідна трудова діяльність – це запорука успішної роботи всього колективу філармонії. Високо цінуємо Вашу відповідальність, професіоналізм, компетентність, впевнену життєву позицію, комунікабельність та досвідченість, завдяки яким завжди оперативно й професійно вирішуються нагальні питання закладу.

     Щиро вдячні Вам за сумлінну діяльність на посаді голови профспілкового комітету. Ви захищаєте інтереси та сприяєте покращенню умов праці й відпочинку кожного працівника закладу. Прийміть найтепліші побажання успіхів у всіх Ваших починаннях, невтомної життєвої енергії, бадьорості духу, натхнення та підкорення нових висот!

    Бажаємо Вам міцного здоров'я, оптимізму, радісних подій, творчих звершень та невгасимої жіночої краси! Завжди залишайтесь такою яскравою, променистою, чарівною й привітною.

     Сердечно дякуємо за щирі емоції, відданість і надійність!

Опубліковано в Новини

САЙТ "ІНДУСТРІАЛКА"

Ірина Єгорова

Публікація 29.11.2021

Орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» І ступеня отримала народна артистка України Любов Малицька

29 листопада 2021 відзначає свій ювілей харизматична виконавиця, гордість Запорізького краю і всієї держави, провідний майстер сцени, народна артистка України Любов Малицька.

Святкового дня до легенди Запорізької обласної філармонії, завітали колеги. З найкращими побажаннями міцного здоров’я, наснаги й позитиву Любов Іванівну від колективу привітали генеральний директор, заслужений працівник культури України Ірина Конарева, головний диригент академічного симфонічного оркестру, народний артист України Вячеслав Редя, директор-розпорядник філармонії, заслужений працівник культури України Тетяна Тіліс, директор-розпорядник академічного симфонічного оркестру Микола Петюк та висловили жінці-легенді вдячність за багатогранний талант, відданість музиці, любов до мистецтва.

Ірина Едуардівна за дорученням Запорізької обласної ради вручила співачці почесну нагороду – орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» І ступеня.

Любов Малицьку відзначено за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток національного мистецтва, примноження духовних цінностей Запорізького краю.

Наразі Любов Малицька занесена до обласної Книги пошани, і це – цілком заслужено! Вітаємо з ювілеєм! Шануємо, любимо, цінуємо!

Читайте також: В запорожской филармонии покажут тигра

Джерело: Запорізька обласна філармонія

посилання на сайт: http://iz.com.ua/zaporoje/legenda-zaporizkoyi-estradi-v-sviy-yuviley-otrimala-shhe-odin-orden-foto

Опубліковано в ЗМІ про нас

29 листопада відзначає свій ювілей харизматична виконавиця, гордість Запорізького краю і всієї держави, провідний майстер сцени, легенда Запорізької обласної філармонії, народна артистка України Любов Малицька!

Святкового дня до ювіляра завітали колеги. З найкращими побажаннями міцного здоров'я, наснаги й позитиву Любов Іванівну від колективу привітали генеральний директор, заслужений працівник культури України Ірина Конарева, головний диригент академічного симфонічного оркестру, народний артист України Вячеслав Редя, директор-розпорядник філармонії, заслужений працівник культури України Тетяна Тіліс, директор-розпорядник академічного симфонічного оркестру Микола Петюк та висловили жінці-легенді вдячність за багатогранний талант, відданість музиці, любов до мистецтва.

Ірина Едуардівна за дорученням Запорізької обласної ради вручила співачці почесну нагороду – Орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» І ступеня за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток національного мистецтва, примноження духовних цінностей Запорізького краю.

Наразі Любов Малицька занесена до обласної Книги пошани, і це – цілком заслужено!

Вітаємо з ювілеєм! Шануємо, любимо, цінуємо!

Опубліковано в Новини

Колектив Запорізької обласної філармонії

на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником

культури України ІРИНОЮ КОНАРЕВОЮ

з великою повагою вітає народну артистку України

ЛЮБОВ МАЛИЦЬКУ

ІЗ ЮВІЛЕЄМ!

Шановна Любове Іванівно!

Ви – співачка-легенда, яскрава особистість та справжній бренд культури і мистецтва Запорізького краю! Для нас велика честь працювати разом з Вами – видатною артисткою, якою пишається вся Україна!

Ваш творчий шлях та багаторічна праця, шановна Любове Іванівно, – це блискучий приклад відданості обраній професії, а Ваш багатогранний мистецький доробок золотими літерами вписаний у літопис духовного життя міста, області та держави. Більше 45 років разом з колективом Запорізької обласної філармонії Ви даруєте людям свято музики й сприяєте збагаченню культурної спадщини регіону. За роки праці Ви стали зразком наслідування для багатьох колег і, особливо, покоління молодих вокалістів, а Ваша невичерпна, запальна енергія і харизматичність завжди відчувається на сцені та підкорює публіку. Ваш неповторний голос полонив слухачів багатьох країн і завоював безмежну любов найвідданіших шанувальників.

Глибоко шануємо Ваш талант і вагомий внесок у розвиток національного та музичного мистецтва країни.

Бажаємо Вам найміцнішого здоров'я, благополуччя, злагоди, бадьорості духу, гарного настрою та гармонії в душі!

Поважаємо, цінуємо, захоплюємося, любимо!

Опубліковано в Новини

За ініціативи облдержадміністрації 24 листопада у Запорізькій обласній філармонії на великій сцені концертної зали відбулася прес-конференція щодо презентації заходів до Новорічних і Різдвяних свят.
Перед початком у колонній залі новорічними хітами гостей зустрічав джаз-квартет філармонії під керуванням Юрія Крюкова, який одразу ж створив всім святковий настрій. Обласні театри та філармонія розташували у залі тематичні локації, на яких презентували свої проєкти.
У прес-конференції взяли участь: голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух, заступниця голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова, директор Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова, генеральний директор КЗ «Запорізька обласна філармонія» ЗОР, заслужений працівник культури України Ірина Конарєва, головний диригент академічного симфонічного оркестру, народний артист України Вячеслав Редя, головний режисер КЗ «Запорізький академічний обласний музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» ЗОР Тетяна Лещова, директор - художній керівник КЗ «Запорізький академічний обласний театр юного глядача» ЗОР, заслужений працівник культури України Віталій Шкляренко, директор - художній керівник КЗ «Запорізький академічний обласний театр ляльок» ЗОР, заслужений працівник культури України Анатолій Колб.
Голова облдержадміністрації Олександр Старух розповів про обласний новорічно-різдвяний фестиваль та концепцію святкування Нового року в регіоні. Цьогоріч ще одних святковий осередок працюватиме і на Хортиці, а саме на Козацькому полі. Заступник голови облдержадміністрації Злата Некрасова повідомила, що 25 грудня буде організований маратон «Дожени Діда Мороза» та зазначила, що обов'язково будуть вжиті заходи для привітання дітей соціально незахищених категорій. Катерина Сімонова, як директор профільного департаменту міста Запоріжжя назвала нові святкові локації в обласному центрі, зокрема створення казкового містечка на каскаді фонтанів «Райдуга» та наголосила на проведенні заходів просто неба. Своїми планами на передноворічну пору поділилися й очільники закладів культури.
Зокрема, генеральний директор філармонії Ірина Едуардівна розповіла, що для артистів та працівників філармонії Новий Рік та Різдво – це дуже відповідальний, цікавий та насичений період. Наразі колективом ведеться активна робота з підготовки концертних програм для слухачів всіх вікових категорій з різними музичними вподобаннями: для дитячої аудиторії, для шанувальників народних традицій, цінителів симфонічного мистецтва та любителів сучасної популярної музики. Найочікуваніші дитячі новорічні програми у концертному залі імені М.І. Глінки пройдуть з 22 грудня по 9 січня, а стартує цикл новорічно-різдвяних заходів у філармонії 19 грудня. Звісно ж колектив філармонії, як завжди з радістю чекає у себе в гостях на малюків із сімей військовослужбовцій, учасників АТО і ООС та дітей, позбавлених батьківської опіки і внутрішньо переміщених осіб.
Маестро Вячеслав Редя у передновірічні дні запросив всіх до Музичного Голлівуду. Святкова подорож відбудеться 29 та 30 грудня. У програмі прозвучать саундтреки найвідоміших кінострічок Америки ХХ століття.
Родзинкою зустрічі став неочікуваний спікер – харизматична Круела – один із героїв дитячої новорічної програми «ТиГРАШОУ» обласної філармонії. У притаманній їй, екстравагантній манері, вона розповіла присутнім про новорічно-різдвяні заходи, що пройдуть у філармонії. А саме: 19 грудня на День Святого Миколая академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» запрошує дітей та дорослих на родинне фольклорне свято «До нашого дому Миколай іде». Це – яскрава концертна програма у народному стилі, з колядками щедрівками та інтерактивними забавами.
Цього року Запорізька обласна філармонія дарує дітям та дорослим унікальну можливість втілити найзаповітніші мрії та зарядитися святковим настроєм на креативному новорічному «ТиграШОУ», яке створене у стилі кращих телевізійних проєктів! У програмі малята зустрінуться із улюбленими мультиплікаційними персонажами Русланом і Людмилою, Хрещеною Феєю, морськими жителями з «Підводної братви» завзятими пінгвінами із «Мадагаскару» та іншими. Дивовижна сценографія, яскраві костюми, оригінальна відеоінсталяція і обов'язкова зустріч з Дідом Морозом та Снігуронькою справлять незабутнє враження на глядачів.
22 грудня та 5 січня в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» відбудеться прем'єра концертної програми «Різдвяний джаз» молодого колективу філармонії – джаз-квартету під керуванням Юрія Крюкова. Харизматичні учасники бенду та чарівні солістки філармонії Поліна Гонтарь і Анастасія Литвин подарують слухачам світові музичні шедеври, відомі різдвяні пісні в оригінальних джазових обробках та сучасні новорічні хіти.
24 грудня творчий колектив філармонії також презентує святкову програму «Новорічний ПатіFON». У програмі прозвучать шедеври класичної музики, джазові імпровізації, популярні естрадні композиції та новорічні хіти від улюблених артистів і колективів.
7 січня у день світлого свята Різдва Христового академічний козацький ансамбль пісні та танцю «Запорожці», художній керівник та головний хормейстер – заслужений артист України Сергій Черногор, запрошує своїх шанувальників на святковий концерт «Різдвяна зірка». До уваги глядачів будуть представлені традиційні колядки, щедрівки та вокально-хореографічні композиції, що вже полюбилися слухачам.
На завершення зустрічі, учасники прес-конференції запросили всіх на музичні новорічні програми до Запорізької обласної філармонії, театрів та інших святкових майданчиків міста.
А по закінченню на присутніх чекав ще один сюрприз – академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» продемонстрував запальний і цікавий фрагмент із своєї різдвяної програми.
Завітайте до Запорізької обласної філармонії і подаруйте собі справжнє свято.

Опубліковано в Новини

Дорогі друзі!

    З особливою радістю Запорізька обласна філармонія запрошує вас насолодитися натхненною світлою музикою та професійними виступами учасників V Всеукраїнського фестивалю духовної музики «БлагоFEST».
  Висловлюємо щиру вдячність за співпрацю та участь у V Всеукраїнському фестивалі духовної музики «БЛАГОFEST»:
   Тріо солісток-вокалісток «Козачка» Національної філармонії України. Керівник – заслужена артистка України Тетяна Школьна. Генеральний директор – народний артист України Дмитро Остапенко;
    Подільському камерному хору «Леонтович-капела» Вінницької обласної філармонії ім. М. Леонтовича. Керівник – заслужений діяч мистецтв України Ольга Бабошина, хормейстер – Максим Заливадний. Генеральний директор – заслужений працівник культури України Анатолій Левицький;
    Академічному камерному оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії. Художній керівник – народний артист України Товій Рівець, концертмейстер – Марія Суворова. Директор – Сергій Єфименко;
    Церковному хору «Екклесія» Свято-Успенського собору м. Дніпро. Керівник – Ангеліна Ничипорук;
  Академічному камерному оркестру «Harmonia Nobile» Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк. Керівник – народна артистка України Наталія Мандрика. Директор – Василь Тимків;
   Камерному оркестру «Концертіно» Кіровоградської обласної філармонії. Керівник – заслужений діяч мистецтв України Наталія Хилобокова. Директор – заслужений працівник культури України Наталія Агапєєва;
   Лілі Вікарук - солістці Львівської національної філармонії ім. М. Скорика. Генеральний директор – заслужений діяч мистецтв України, народний артист України Володимир Сивохіп;
    Камерному оркестру Львівської національної філармонії ім. М. Скорика «Віртуози Львова». Художній керівник та диригент – народний артист України Сергій Бурко, концертмейстер – заслужений артист України Володимир Дуда. Солістка Львівської національної філармонії ім. М. Скорика Маріанна Лаба. Генеральний директор – заслужений діяч мистецтв України, народний артист України Володимир Сивохіп;
   Академічному інструментальному ансамблю «Високий замок» Львівської національної філармонії ім. М. Скорика. Художній керівник – Андрій Яцків та солістки Львівської національної філармонії ім. М. Скорика – заслужена артистка України Лілія Коструба, Ірина Жовтолист, Оксана Савіцька. Генеральний директор – заслужений діяч мистецтв України, народний артист України Володимир Сивохіп;
   Бельмас Євгенії Олександрівні, солістці-органістці Рівненської обласної філармонії. Директор – Микола Орешко;
  Жуковській Світлані Володимирівні, солістці-вокалістці Рівненської обласної філармонії. Директор – Микола Орешко;
   Ірині Криворученко, солістці-вокалістці Рівненської обласної філармонії та академічному камерному оркестру Рівненської обласної філармонії. Керівник – Юрій Скрипник, концертмейстер – Іван Швецов. Директор – Микола Орешко
   Дар’ї Кочурі, солістці Сумської обласної філармонії. Керівник – Олена Обозна, концертмейстер – Олена Когут (орган). Директор – Олександр Даниленко;
  Когут Олені Сергіївні (орган), солістці Сумської обласної філармонії, керівник – Олена Обозна. Директор – Олександр Даниленко;
  Академічному камерному хору «Бревіс» Тернопільської обласної філармонії. Керівник – заслужений артист України Святослав Дунець. Директор – народний артист України Ярослав Лемішка;
   Академічному камерному хору «Чернівці», Чернівецької обласної філармонії ім. Дмитра Гнатюка. Керівник - головний диригент – заслужений діяч мистецтв України Надія Селезньова, концертмейстер та другий диригент - Євгеній Гнатчук. В.о. генерального директора – Анастасія Костюк;
  Студентському камерному хору «Візерунок», Мелітопольського фахового коледжу культури і мистецтв. Керівник – Тетяна Сергєєва. В. о. директора – Михайло Єгоров;
   Запорізькому муніципальному камерному хору. Керівник - Оксана Братцева;
  Студентському хору «Запоріжжя» Запорізького фахового музичного коледжу ім. П.Ф. Майбороди. Керівник – Катерина Скнар, хормейстер – Ліана Коломієць, концертмейстер – Олена Коваленко. Директор – заслужений працівник культури України Сергій Пелюк
  Хоровому колективу «Світанок» Мелітопольського фахового коледжу культури і мистецтв. Керівник – відмінник освіти України Лариса Мержева, концертмейстер – Ганна Врубель. В. о. директора – Михайло Єгоров
  Ансамблю бандуристів «Любограй» Запорізької обласної філармонії, керівник – Ольга Обуховська, концертмейстер – Світлана Зеленська (фортепіано), Дмитро Саверов (контрабас) Генеральний директор – заслужений працівник культури України Ірина Конарева;
   Вікторії Шестаковій, солістці Запорізької обласної філармонії, концертмейстер – Євгенія Величко. Генеральний директор – заслужений працівник культури України Ірина Конарева;
  Юлії Кір'яновій, провідному майстеру сцени Запорізької обласної філармонії, концертмейстер – Євгенія Величко. Генеральний директор – заслужений працівник культури України Ірина Конарева;
 Тетяні Лаврик, солістці Запорізької обласної філармонії, концертмейстер – Євгенія Величко. Генеральний директор – заслужений працівник культури України Ірина Конарева;
  Академічному козацькому ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії. Художній керівник – головний хормейстер, заслужений артист України – Сергій Черногор. Генеральний директор – заслужений працівник культури України Ірина Конарева.

Опубліковано в Новини

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України ІРИНОЮ КОНАРЕВОЮ

щиро вітає

із перемогою та здобуттям

премії за досягнення в галузі музичного мистецтваімені Івана Паторжинського

в номінації

«За видатні досягнення у професійному виконавському мистецтві»

артиста академічного симфонічного оркестру

ІГОРЯ НЕБОГІНА

Шановний Ігоре Борисовичу!

Прийміть найтепліші вітання та найщиріші побажання успіхів у всіх Ваших творчих починаннях, невтомної життєвої енергії та бадьорості духу!

Нехай щедра доля наділить багатою низкою щасливих літ, сповнених радістю, дружнім теплом і підтримкою колег-однодумців, а безмежна любов шанувальників щодня окриляє на нові звершення!

Дякуємо за професіоналізм, талант та відданість музичному мистецтву!

м. Запоріжжя

листопад 2021 рік

Опубліковано в Новини

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України ІРИНОЮ КОНАРЕВОЮ

щиро вітає художнього керівника та головного хормейстера академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», заслуженого артиста України СЕРГІЯ ЧЕРНОГОРА із ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Шановний Сергію Вікторовичу!

Бажаємо Вам міцного здоров'я та щастя, родинного тепла й благополуччя,наснаги, оптимізму, яскравих , радісних подій та нових звершень!

Нехай безмежна любов до мистецтва та відданість шанувальників надихає Вас на оригінальні мистецькі задуми, здійснюються всі життєві плани, надії і мрії, а кожен день буде світлим і сонячним.

Хай і надалі під Вашим впевненим керівництвом процвітає яскравий колектив – козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії та дарує людям свято неповторної української музики.

Від усього серця дякуємо за щирість та професіоналізм!

Пишаємось, шануємо, цінуємо!

Опубліковано в Новини
Сторінка 1 із 2