Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 16 грудня 2020 — Запорізька обласна філармонія

Вистава «Хто кого хоче ...?» - не виняток, а скоріше підтвердження. Він про випадкові невипадкові зустрічі і дивовижних продовженнях, про охололі почуття, які вимагають радикальних змін (з легендарного проекту «До і Після сексу»). Ми говоримо про сьогодення і не соромимося в виразах! Вистава яскрава, неймовірно смішна, але і лірична одночасно, як сам Олексій Курилко, який закохує в себе з першої секунди! А так же чудова Ірина Когут.

Опубліковано в Афіша

Свято наближається

Мистецькі зустрічі у камерній залі

Наближається Новий Рік і ми поспішаємо поділитися з вами музикою, яка стане саундтреком до чарівної новорічної ночі.

16 та 23 грудня о 17.00 в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі у камерній залі» у Запорізькій обласній філармонії відбудеться прем'єра новорічної програми «Свято наближається!» У виконанні артистів філармонії прозвучать відомі шедеври популярної класичної музики та елегантні джазові композиції.

Пам'ятайте! У концертному залі імені М.І. Глінки завжди панує атмосфера свята, завжди затишно й звучить найкраща музика для чарівного настрою в найкрасивішу пору року!

Якщо бажаєте цікаво завершити 2020 рік і з радістю та гарними емоціями зустріти 2021 – завітайте до справжнього храму мистецтва!

У нас ідеальна атмосфера для святкового настрою!

 

Опубліковано в Афіша

Шановні глядачі!

Музичну програму

"ЕФЕКТ МОЦАРТА"

16 грудня 2020 року, 17.00

ПЕРЕНЕСЕНО

НА 24 лютого 2021 РОКУ, 17.00

Придбані квитки дійсні.

Приносимо вибачення за незручності.

Опубліковано в Афіша