Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 21 жовтня 2018 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
21
жовтня
19:00

ВІА ПІСНЯРИ

Опубліковано в Афіша
Неділя
21
жовтня
12:00

Абонемент №1

Опубліковано в Афіша

Питання пожежної безпеки для дітей дуже важливе, тому, батьки і вчителі повинні приділяти належну увагу цьому питанню у вихованні дітей.

Всім необхідно знати та памятати, як треба боротися з небезпекою виникнення вогню, щоб захистити себе та оточуючих.Адже знання правил пожежної безпеки допомагає людям зорієнтуватися та правильно організувати власні дії у небезпечній ситуації.

Артистами Запорізької обласної філармонії створена нова музично-пізнавальна програма для дітей «Сірник-Запальник».Разом з героями програми діти в ігровій формі познайомляться з корисними та необхідними правилами пожежної безпеки.Юним глядачам сподобаютьсязапальні,повчальні та веселісучасні батли. А яскраві костюми, цікава відео інсталяція та музичні обробки відомих популярних пісень додадуть казкового настрою.

Головна героїня Ліза разом зказковимВовком, хитроюЛисицею, сильним Ведмедем та милимКажанчикомзнайдутьвідповіді на такі питання, як «Вогонь – наш друг чи ворог?», «Яка небезпека ховається у вогні?», «Що треба робити при небезпеці?» тощо

Такождітки дізнаються про дуже корисну роботу пожежників, які приходять на допомогу при виникненні пожежі. Музично-пізнавальна програма допоможе дітям виховати повагу, зацікавленість до професії пожежника.

Опубліковано в Афіша