Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 26 вересня 2021 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
26
вересня
19:00

ДЖОКЕР ТА МІСТО ГРІХІВ

Опубліковано в Афіша
Неділя
26
вересня
17:00

СУПЕРГЕРОЇ РЯТУЮТЬ СВІТ

Опубліковано в Афіша
Неділя
26
вересня
12:00

ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ AMONG US

Жити у місті і не знати правил дорожнього руху неможливо. Щоб зберегти життя, уникнути неприємних ситуацій на дорозі, слід прищеплювати дітям навички безпечного спілкування зі складним світом доріг. Згадати та засвоїти правила дорожнього руху й завжди їх дотримуватись дітям допоможуть артисти Запорізької обласної філармонії.

Відмінною рисою нашого проєкту є розкриття актуальної теми у цікавій інтерактивній музичній формічерез знайому, популярну серед дітей комп’ютерну гру «AMONG US». Артисти Запорізької обласної філармонії перевтіляться в яскравих героїв цієї гри та разом з дітлахами будуть вирішувати цікаві завдання і йти до мети. В ході програми діти розберуть типові дорожні проблемні ситуації, аби надалі не стати їх учасниками. Повторення у цікавій ігровій формі основних правил дорожнього руху дозволить легше навчитись використовувати їх у житті. Цікаві вікторини, ігри, яскраві образи артистів підкріпить світлодіодний екран, відео на якому буде виповнено у стилі гри «Аmong Us».

У програмі прозвучать знайомі мелодії, популярні естрадні українські та зарубіжні пісні з адаптованим текстом українською мовою на задану тему.

Учасники:

лауреат міжнародних конкурсів Анастасія Литвин,

Юлій Гаврилов,

Богдан Хижняк.

Автор та ведуча - Анна Миронова 

Опубліковано в Афіша