Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 18 жовтня 2020 — Запорізька обласна філармонія

   Теплого, сонячного, осіннього дня 18 жовтня прихильники культурно-мистецького проєкту «Філармонія - дітям» завітали на чергову прем’єру в рамках цієї рубрики.
   Веселі посмішки, зацікавлені погляди, бурхливі оплески – саме так проходила у камерній залі Запорізької обласної філармонії музично-пізнавальна програма для дітей «Музичні професії».
   Артисти філармонії - Іоланта Дамаскіна (фортепіано), Поліна Гонтарь (сопрано), Євген Ковалевський (тенор), Володимир Галіченко (скрипка), Ярослав Николаєв (флейта), Дмитро Саверов (контрабас) відкрили для малят та їх батьків дивовижний світ класичної музики. Прозвучали твори видатних композиторів Й.С.Баха, Г.Форе, М.Глінки, А.Вівальді, Р.Глієра, М.Лисенка та інших. Чудову музику супроводжувала пізнавальна розповідь ведучої Юлії Нестеренко. Діти дискутували про те, як народжувалася музика, хто її створює, як виникли професії музикантів, а також уважно слухали цікаві історії про композиторів та їх творчий шлях. Юні меломани взяли активну участь у програмі - відгадували загадки, роздивлялись та уважно слухали флейту, скрипку, контрабас та фортепіано, а потім щиро дякували артистам своїми гарячими оплесками.
  Дуже приємно, що в нашому рідному місті батьки приділяють увагу музичному вихованню дитини і розуміють, що це невід'ємна частина процесу виховання та становлення особистості. Такі музично-пізнавальні програми прищеплюють дітям любов до музичного мистецтва, інтерес до творчості видатних композиторів, кращих зразків музичного мистецтва, збагачують кругозір та слухацький досвід.
  Тож вітаємо усіх з черговою прем`єрою та запрошуємо 25 жовтня о 12.00 на концерт академічного симфонічного оркестру «ТАЄМНИЦІ ВЕЛИКОГО ОРКЕСТРУ» в рамках проекту «Філармонія-дітям». Диригент – Надія Другова. Бажаємо всім творчого натхнення та міцного здоров’я!

Опубліковано в Новини

ПРЕМ'ЄРА-2020

МУЗИЧНІ ПРОФЕСІЇ

Музично-пізнавальна програма

в рамках мистецького проєкту «Філармонія - дітям»

Музика - прекрасне та неповторне мистецтво. Коли ми її чуємо, благоговійно завмираємо, затамувавши подих під хвилею дивовижних чаруючих звуків.

Дорогі друзі, а чи знаєте ви скільки людей стоїть за створенням та виконанням музичних творів? Це композитори, аранжувальники, вчителі, співаки, інструменталісти, диригенти – та ще багато мешканців всеохоплюючого та багатогранного казкового світу музичного мистецтва.

Запорізька обласна філармонія з великим задоволенням запрошує усіх зазирнути за лаштунки вируючого музичного життя. У рамках нової дитячої пізнавальної програми "Музичні професії" дітлахи дізнаються про те, як народжується музика, що потрібно композиторам для того, аби створити музичні твори, розгадають таємниці виникнення музичних інструментів та обов`язково почують майстерних виконавців. Ми допоможемо розібратися у сфері сучасної музичної індустрії та розповімо про найпопулярніші професії сьогодення.

Свою творчість та натхнення з радістю дарує колектив артистів Запорізької обласної філармонії:

Лауреат премії ім.І.Паторжинського українського фонду культури

Володимир ГАЛІЧЕНКО (скрипка)

Лауреати міжнародних конкурсів Ярослав НИКОЛАЄВ (саксофон),

Іоланта ДАМАСКІНА (концертмейстер) та інші.

Квитки продаються в касі філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                    (098) 701-0-107

                                                                    (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша