Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 24 січня 2019 — Запорізька обласна філармонія
Четвер
24
січня
19:00

Порвали Парус. Высоцкий

Опубліковано в Афіша

САЙТ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Публікація 23.01.2019

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Елли Слепян відбулась робоча нарада щодо реконструкції будівлі обласної філармонії у м. Запоріжжя. Участь у нараді взяли заступники голови облдержадміністрації Віктор Скобліков та Едуард Гугнін, директор Департаменту капітального будівництва ОДА Сергій Бєлєвцов та директор підрядної організації ТОВ «Корнер-Сервіс» Валерій Прозапас.

- Реалізація проекту реконструкції дозволила суттєво поліпшити технічний стан будівлі. Щороку в концертному залі проводиться понад 800 культурних заходів. Тож, поступове відновлення будівлі і території обласної філармонії сприяє культурному та духовному розвитку населення регіону та гостей міста, - наголосила Елла Слепян.

Як повідомили у Департаменті економічного розвитку і торгівлі ОДА, реалізація проекту здійснювалася за кошти Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та обласного бюджету. Тільки упродовж 2016-2018 років з цих джерел фінансування спрямовано майже 47 млн. грн. (з держбюджету – 40,6 млн. грн, облбюджет - 6,2 млн. грн) на реконструкцію Запорізької філармонії.

У рамках проекту реконструкції на сьогодні вже виконано роботи: з оздоблення фасаду; підсилення та відновлення пошкоджених конструкцій будівлі; водозахисні заходи, що дозволять виключити замочування ґрунтів та деформацію будівлі; реконструкція покрівлі; оздоблення центрального залу (встановлення стільців, килимового покриття, внутрішнє оздоблення приміщень, одяг сцени); оздоблення інших приміщень філармонії; основний етап благоустрою території.

У результаті обговорення учасниками наради було вирішено, що першим пріоритетом реконструкції на сьогодні є улаштування системи вентиляції. Також не менш важливими залишаються роботи з системами пожежної сигналізації та сповіщення про евакуацію людей, заходи з теплозбереження, влаштування елементів доступності для осіб з інвалідністю, закінчення ремонту санвузлів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

посилання на сайт: http://www.zoda.gov.ua/news/44115/viznacheni-prioriteti-podalshoji-rekonstruktsiji-oblasnoji-filarmoniji.html?fbclid=IwAR1-Tqnu0OmOv3b1C8ueh-ILInkLDVocRh9k5YPL_2qKXudiCDoCqVlEwKA

Опубліковано в ЗМІ про нас

ПАНОРАМА

Публикация 24.01.2019

 

Опубліковано в ЗМІ про нас