Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 16 вересня 2020 — Запорізька обласна філармонія

  16 вересня 2020 року до Запорізької обласної філармонії з робочим візитом завітали заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Свистун та директор Департамету культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Владислав Мороко.

    Фахівці обласної філармонії: директор-розпорядник, заслужений працівник культури України Тетяна Тіліс, в.о. заступника генерального директора Світлана Івко, головний інженер Михайло Артемов, начальник технічного відділу Олег Гойденко, на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою ознайомили поважних гостей з основними напрямками діяльності, дотриманням карантинних обмежень та пріоритетами творчої роботи закладу в умовах карантину.

   Під час робочої зустрічі очільників області з колективом філармонії було розглянуто ряд нагальних питань. Керівники області приділили увагу виконанню робіт по об'єкту "Будівля обласної філармонії в м.Запоріжжя - реконструкція". Завершальний етап реконструкції Запорізької обласної філармонії проходить в рамках Програми Президента України "Велике будівництво". Керівники оглянули велику та камерну зали концертного залу імені М.І.Глінки, нову систему кондиціонування, сучасне звукове та світлове оснащення на великій сцені, основні та адміністративні приміщення, репетиційні аудиторії. Творчі колективи філармонії порадували поважних гостей кращими зразками симфонічного та вокально- хореографічного мистецтва.

Опубліковано в Новини
Середа
16
вересня
12:34

Вітаємо з ювілеєм!

Шановний Андрію Васильовичу!

Колектив Запорізької обласної філармонії щиро вітає Вас із ЮВІЛЕЄМ!

Справжній талант дається людині від природи. Ваше вміння й професіоналізм – це, без перебільшення, подарунок Вищих сил. Ваша праця й відданість справі продовжує найкращі традиції театрального мистецтва, виховує та розвиває глядача через вплив прекрасного на душу і серце.

На посаді режисера-постановника, разом з творчим колективом Запорізької обласної філармонії Ви даруєте, як дорослим, так і юним глядачам багато яскравих музичних свят. Високо цінуємо Ваш внесок у пропаганду й розвиток філармонійного мистецтва та висловлюємо слова щирої вдячності за плідну співпрацю.

Зичимо і надалі Вам неспинного руху вперед, ентузіазму, успішного здійснення всіх творчих планів та задумів.

Міцного здоров’я, невичерпної енергії, високих творчих злетів і нових тріумфів! 

За дорученням колективу, з повагою генеральний директор, заслужений працівник культури України Ірина КОНАРЕВА

Опубліковано в Новини