Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 23 лютого 2020 — Запорізька обласна філармонія

Сучасно, стильно, динамічно! Саме так можна сказати про концерт «Тільки хіти» талановитого співака, соліста Запорізької обласної філармонії Германа Романченка, який відбувся 22 лютого у концертному залі імені М.І. Глінки.

Запорізькій публіці добре знайоме ім'я Германа Романченка, адже цей молодий артист - постійний учасник обласних знакових заходів та святкових концертів філармонії, учасник популярного телевізійного шоу «Голос Країни 9», лауреат Всеукраїнського молодіжного фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона Рута». Він з успіхом виступає на численних концертних майданчиках міста, де вже зумів підкорити серця слухачів. Та великий сольний концерт – був перший, тому до виступу артист готувався довго й дуже кропітливо. До концертної програми увійшли композиції популярних українських і зарубіжних виконавців.

Також, цього вечора відбулася прем'єра авторської пісні Германа Романченка «Де ми є», яку він вперше виконав саме перед гостями концерту.

У дуеті з артистом естрадні хіти подарували колеги та друзі – вокалісти Богдан Хижняк та Антон Якубовський, а музичний супровід забезпечили – Z-Niceband: Сергій Хоменко – барабани, Денис Бурлака – бас, Володимир Кафері – гітара, Олександра Гетьман – клавішні.

Яскравою хореографією програму збагатили колектив естрадно-спортивного танцю «ExtremeDance» та студія ірландського танцю «Tapart».

Справжнє музичне шоу створювали спеціалісти філармонії: відеоінсталяція – Андрій Юрченко, світлове оформлення – Андрій Ільєнко, звукооператор – Павло Полуектов.

 Весь вечір у концертному залі панувала атмосфера свята. Глядачі дякували співакові прекрасними квітами, солодкими подарунками та бурхливими оплесками, довго не відпускаючи зі сцени. А Герман Романченко, в свою чергу наповнив серця слухачів незабутніми враженнями, чудовими емоціями, своєю щирістю, радістю та піснею на «біс»!

 Колектив філармонії на чолі з генеральним директором заслуженим працівником культури України Іриною Конаревоювітає талановитого артиста з прем'єрою, зиче нових творчих проектів, професійних звершень та перемог!

Опубліковано в Новини

 Оригінальна музично-хореографічна казка за мотивами старовинної української легенди про трьох запорозьких козаків справить позитивні враження на дітей та дорослих.

  На козацькій раді вирішують, що честь і славу української землі на всесвітніх спортивних змаганнях захищатимуть три брати Вернигора, Вернидуб та Крутивус. Щоб позмагатися з кращими силачами та знайти козацьку силу брати подорожують Америкою, Азією, Африкою, Європою.

Квитки продаються в касі філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:       236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                    (098) 701-0-107

                                                                    (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша